Saját KB bal
Saját KB jobb

Bemutatjuk az Év Kutyabarát Helye Pályázat zsűritagjait – Abbázia Group

Németh Krisztina, az Abbázia cégcsoport igazgatója a szakmai zsűrit erősíti az Év Kutyabarát Helye idei pályázatán, hiszen zsinórban háromszor nyertek szálloda kategóriában. És hogy miért? Többek között, mert Abbázia Közhasznú Alapítványuk a rászoruló állatokat és az arra érdemes menhelyeket komoly összegekkel támogatja.

Az Abbázia Szállodacsoport tulajdonosai és dolgozói már a szállodalánc alapítása óta elkötelezett állatbarátok, és ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy szállodáinkban otthonra lel a környéken kóborló, kidobott, elűzött kutya, macska, az is mindennapos látvány, hogy a szállodaigazgatói szobában lusta kutyák és cicák ejtőznek a székeken, az asztal alatt, vagy éppen a billentyűzeten hemperegve.

„2008-ban elsőként vállaltuk fel nyíltan, hogy nemesnépi létesítményünk állatbarát hotel, elhatározásunkat pedig a 2014., 2015. és 2016. évben elnyert az „Év kutyabarát szálláshelye” díj is koronázta. No meg a sok köszönő levél, amelyet a nálunk úri módon nyaraló kutyák és cicák mondtak tollba gazdáiknak” – meséli Németh Krisztina. – „A fentieknél azonban – ha lehet – még komolyabban megnyilvánulnak érzelmeink és felelősségünk az állatok felé, a 2012 -ben alapított Abbázia Közhasznú Alapítvány ugyanis a rászoruló emberek mellett a rászoruló állatokat és az arra érdemes menhelyeket is komoly összegekkel segíti.”

Külön kiemelendő, az apartmanban meglepetés várja a kutyusokat, és az étteremben a négylábúak is szetóretettel látott vendégek a gazdik asztalánál.
Kérésre a recepciónál a pihenés idejére korlátozott számban kutyaplédet, kutyajátékokat, etetőtálat, a kirándulásokhoz itatókulacsot, illetve kullancscsipeszt is igényelhetünk.

Kell ennél több? Kíváncsian várjuk majd a háromszoros győztes véleményét az új jelentkezőkről!

 

Az Év Kutyabarát Helye Pályázat céljairól és menetéről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A zsűri többi tagjával itt megismerkedhetsz.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...