Saját KB bal
Saját KB jobb
Photo by Louis Hansel on Unsplash

Ingyen szállás a világ bármely táján, kutyafelügyeletért cserébe

Az olcsó utazások legújabb trükkjét kínálja egy platform, melynek segítségével a világ szinte bármely táján vállalhatsz kutyafelügyeletet, szállásért cserébe.

Az utazás bizony költséges dolog, mégis szinte mindenkinek van a bakancslistáján egy-két olyan hely a világban, amit szeretne felfedezni. A teljes költség nagy részét általában a szállás teszi ki, amelyet ilyen-olyan trükkökkel és kezdeményezésekkel már több szolgáltató sikeresen lefaragott az utazni vágyóknak.  A „couchsurfing” szolgáltatás például, melyben a lakás/ház tulajdonosok ingyen kínálják utazóknak kanapéjukat pár napra – cserébe ők is igénybe vesznek hasonló szolgáltatást a világ más részén –  már évtizedek óta sikeresen működik. Sőt nagy divatja van a ház/lakáscseréknek is, amikor a világ két táján élő ingatlan tulajdonos egyszerre megy el nyaralni a másik ingatlanjába. Most azonban egy újabb szolgáltatás van felfutóban, mely kutyafelügyeletért cserébe kínál szállást az utazni vágyóknak.

Vigyázz kutyákra, cicákra vagy akár lovakra a világ bármely táján

A TrustedHousesitters egy olyan platform, amely az utazni vágyó állattartókat és az állatbarátokat köti össze a világ minden táján. Egy megfizethető (130 dollártól) éves tagsági díjért cserébe a tagok hozzáférhetnek az állatfelügyeleti lehetőségekhez az egész világon, az ír kastélyoktól az ausztrál tengerparti házakon át a hawaii esőerdőben található hangulatos otthonokig. Az egyedülálló koncepció egyszerű, mégis hatékony: az ingyenes szállásért cserébe gondoskodni kell a tulajdonos háziállatáról, anélkül, hogy az állatgondozó és az állattartó között pénzmozgás történne. Induláshoz profil létrehozása, személyazonossági háttérellenőrzés, valamint a tagsági díj megfizetése szükséges. Ezután már lehet is böngészni az aktuális ajánlatok között.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu.)

Forrás: trustedhousesitters.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...