Saját KB bal
Saját KB jobb

Már nemcsak egy szuper bútorunk van fekvőhellyel és tárolókkal, hanem székünk is!

Lilu kutya ihlette bútorunk egyre több gazdi örömét is okozza. Aki kutyás, tudja, hogy milyen sok apró dolgot szükséges tárolnunk. Pórázt, kefét, zacskót, kiegészítőket, élelmet, táskát, ruhákat. Senki sem szereti, ha a szép lakásában rendetlenség uralkodik. 

A komplex bútorunkkal ebben is segítséget nyújtunk. Ráadásul, ha szépen berendezte a lakását, a hozzá illő színűt választhatja hatalmas kínálatból. 

Ha skandináv típusú a lakása

Lakásában a letisztult vonalakat szereti, az egyszínű fa bútorokat, kényelmes ülőgarnitúrákkal?

Minimál a stílusa?

Vagy a lofthoz lenne kedve?

Bármilyen stílusú a lakása, mi ajánlunk megoldást! Legyen Ön és kutyája is büszke tulajdonosa egy szuper kutyabútornak! Vásárlásával nemcsak magának és kutyájának okoz örömöt, hanem az egyik kutyamenhelynek is, aki 10 kg kutyatápot kap az Ön nevében!

Ugye milyen jó érzés ennyi boldogságot adni?

Kövesse honlapunkat, mert minden hónapban szuper termékekkel bővül választékunk!

ÚJDONSÁG!!! Szeretne kedvencével kutyabarát éttermekbe járni, de, sokszor nem tudja kutyusát csak az ölében tartani? Van egy jó hírünk! Kiskutyájával is kényelmesen étkezhetnek! Elkészült etetőszékünk és használják őket a vendéglátóhelyek! Az első ilyen kutyabarát étterem a budapesti BIGinning étterem a XII. kerületben! Használják és mondják el véleményüket!   

Otthonra is szuper!

Kövessen minket a facebookon is: www.facebook.com/vagnermodernpetfurniture

www.allatbutor.hu

 

 

(x)

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...