Saját KB bal
Saját KB jobb

Itt a kiskedvenc biztos karácsonyfa – külföldön már hódít

A világ legröhejesebb termékét dobták piacra, de biztosak lehetünk benne, hogy azért, mert igény volt rá. Ha belegondolunk, nem is olyan eszement baromság, hiszen a kiskedvenc biztos karácsonyfa, másnéven a „fél-kaárcsonyfa” alsó ágainak hiányával elférnek az ajándékok, a bútorok is alatta. Csak azt nem tudjuk, hogyha a karácsonyfát ez megvédi a háziállatoktól, akkor az alá tett ajándékokat mi védi meg…

 

Számos olyan fotó kering a neten, ahol a kutyák – macskák és egyéb kiskedvencek lelkén szárad az ünnep, mert leamortizálták a karácsonyfát. Hát mostantól nem lesz ilyen! Bár még csak külföldön kapható a kiskedvenc biztos karácsonyfa, de ott már hódít: a grincsfa után ez lett a legnagyobb divat – az instagramon megosztott fotók is bizonyítják.

A te kutyád is ledönti, megeszi, megrágja, leveri? Akkor vegyél fél-karácsonyfát, ha kistestű aprítód van, hiszen a nagytestű ebek azért elérik a tetejét és feldönteni sem olyan nehéz. De az biztos, hogy nem kell többé aggódni, hogy kedvencünk leeszi-e a szaloncukrot vagy összetöri-e a kedvenc díszeinket.

Az Egyesült Királyságban található cég kezdte meg a majd két méter magas termék árusítását, egyelőre itthon még nem lehet kapni, de ha van kint Angliában vagy Észak-Írországban ismerős, akkor irány a bolt, az ára 33 font (12,000 forint körül van). A félfát egyébként nem csak kiskedvenc-, de gyerekbiztos faként is hirdetik, amiben van valami.

 

És hogy miért van szükség erre a termékre? Íme:

A karácsonyfa tökéletes elhelyezése kutyás otthonban

A feleség titokban lefilmezte férjét, amint két kutyájukkal küzd, hogy kidobhassa a karácsonyfát

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: BestProducts
Fotók: argos, instagram

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok