Photo by DACHENGZI LIANG on Unsplash

Hasmenéses kutya keltett riadalmat egy repülőjáraton

A United Airlines belföldi járatán keltett kisebb pánikot egy kutya, akire utazás közben jött rá a hasmenés, ennek pedig nem tudott megálljt parancsolni.

A United Airlines Seattle-be tartó járatát Dallasba kellett irányítani, miután egy kutya sürgető dolgát az első osztály folyosóján végezte el. Az esetet egy Reddit posztnak köszönhetően kapta fel a sajtó, mely részletesen beszámolt az esetről, sőt még videóra is vette, hogyan küzd a személyzet a kutyakaki feltakarításával.

A gépnek meg kellett szakítania az útját Dallasban, a földi személyzet pedig több mint 2 órán keresztül takarított a szőnyeget. A poszt szerint a szag szinte elviselhetetlen volt, az utasok  maszkokat kaptak, többen rosszul is lettek.  Ráadásul a hasmenéses kutya a folyosón több helyre is piszkított, sőt még az egyik utas cipőjére is került a hasmenésből.

A kutyának valószínűleg a szokatlan helyzet és stressz miatt lett hasmenése, mely gyakran előfordul nemcsak légi, hanem földi utaztatás közben is. Arról nem érkezett hír, hogy a kutya által okozott kárt, a kényszerleszállást, a megnövekedett utazási időt és a többi utasnak okozott kellemetlenséget ráterhelik-e a gazdira.

Nem szabad elfelejteni, hogy az utazás a kutyák számára nem egy természetes dolog. Gyakran okoz stresszt és félelmet, ezért fontos, hogy lehetőség szerint fokozatosan szoktassuk őket hozzá. Sajnos ez egy repülős utazás esetén nehezen kivitelezhető, ebből pedig sajnos akár ilyen kellemetlen helyzetek is adódhatnak.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: thedogingtonpost

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...