Saját KB bal
Saját KB jobb

Kinek való egy csúcskategóriás tablet?

Megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy szükség van-e tabletre is, ha van már egy szuper mobiltelefonunk és egy laptop vagy PC is rendelkezésünkre áll. Azonban a táblagépek annyiféleképpen használhatók, hogy kár lenne lemondanunk erről a beruházásról.

Ha pedig nem elégszünk meg az átlagossal, hanem igazi minőségre vágyunk, akkor a csúcskategóriás Samsung Galaxy Tab S9+ táblagép lehet a jó megoldás. Nézzük is, mitől olyan remek ez a készülék, amely a CoolMobile.hu oldaláról is beszerezhető!

Tökéletes a munkához

Attól függően érdemes szétnézni mindig a tabletkínálatban, hogy mire fogjuk használni az eszközt. Sokan munkavégzésre választanak olyan táblagépet, amelyet utazáskor is elővehetnek.

Ha ezek a szempontok fontosak, akkor a következőket célszerű figyelembe venni:

  • Mekkora tárhellyel rendelkezik a készülék?
  • Milyen chip található benne?
  • Mekkora az akkumulátor kapacitása?
  • Hány grammot nyom a táblagép?

Nos, a fentiek alapján egyértelmű, hogy a Samsung Galaxy Tab S9+ kielégít minden igényt. A mérete 285,4 x 185,4 x 5,7 mm, a súlya pedig 586 gramm, könnyű hordozni tehát. Ha hozzávesszük, hogy Corning Gorilla Glassból van az előlapja – amely igencsak ellenálló –, és alumínium a kerete és a hátlapja, láthatjuk, hogy utazás során is kisebb esély van arra, hogy megkarcolódjon. Persze érdemes azért tokot is venni rá biztonságképpen.

További előny lehet munkavégzés tekintetében, hogy az S-Pen is tartozék, azaz akár grafikai munkákat is végezhetünk a készüléken.

Videóhívás, képszerkesztés? Nem probléma!

Ha valaki gyakran kényszerül arra, hogy online meetingeken vegyen részt, akkor is nagyon jól jár a Samsung Galaxy Tab S9+ eszközzel. Itt ugyanis az előlapi kamera 12 MP-es, amely videóhíváshoz és webináriumokhoz is tökéletes, és 4K minőségű videók is készíthetők vele.

Ha pedig elmondjuk, hogy a hátlapi kamerák sem különbek – van egy 13 MP-es széles látószögű és egy 8 MP-es ultraszéles egység, mindez LED vakuval –, látható, hogy ez a tablet valóban ideális azoknak is, akik a munkájukból kifolyólag sokat fotóznak.

Ha pedig az elkészült képeket szerkeszteni szeretnénk, ahhoz segítségünkre van a 1752 x 2800 pixel felbontású, dinamikus AMOLED 2X képernyő – 120 Hz-es képfrissítéssel.

Játékhoz is jó

Amennyiben a munka végeztével kikapcsolódnánk kicsit, a Samsung ezen terméke nem fog cserben hagyni. Akár 3D-s játékok is futtathatók rajta, hála a Snapdragon 8 Gen 2 chipnek és az Adreno 740 grafikai megjelenítőnek.

Az aksi is jól bírja a strapát: 10090 mAh-s és 45 watton tölthető. A RAM-ra és a tárhelyre sem lehet panasz: az előbbi 12 GB, az utóbbi pedig lehet 256 vagy 512 GB is, amely microSDXC kártyával tovább bővíthető.

Ha tehát egy valóban jó minőségű, megbízható tabletet keresel – mert úgy ítéled meg, hogy a munkához, szórakozáshoz szükséged van egy csúcskategóriás gépre –, akkor a Samsung Galaxy Tab S9+ kiváló választás lehet. A CoolMobile.hu oldalán is kapható a készülék, és további kiegészítőket is vásárolhatsz itt mellé.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...