Saját KB bal
Saját KB jobb

A modern vállalatok sokkal többet nyújtanak egy egyszerű terméknél, szolgáltatásnál

Ma már a vásárlóknak sokkal több elvárása van a brandekkel, vállalkozásokkal szemben. Egyre fontosabb a minőségi termékek, szolgáltatások mellett az is, hogy mennyire vesznek részt a közösség, a környezet védelmében, fejlesztésében. A fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás is egyre hangsúlyosabb a hétköznapokban.

Mindenki jól jár a folyamat végén

Egyre több területen találkozhatunk olyan vállalattal, ami küldetésének érzi azt, hogy például mindenki számára egyenlő, magas színvonalú oktatást biztosítson. Ezek közé tartozik a BrainBridge fordítógép termékeit gyártó iFLYTEK is, aminek határozott célja, hogy a technológiát a társadalmi célok határainak kiterjesztésére is felhasználja. Nem hiába számítanak az idegen nyelvet megértő, tanuló eszközök a fő termékei közé, hisz ezek segítségével is segíti az emberek közötti érthető, hatékony kommunikációt.

A nyelvi akadályok egyszerűen eltűnnek és nem igazán marad olyan ország a világon, ahol ne tudnánk megértetni magunkat. Az iFLYTEK, a modern fordítógépek megálmodója nagy hangsúlyt is fektet arra, hogy globális szinten elérhetővé tegye a magas színvonalú és kiegyensúlyozott oktatást. 

Mit jelent ez a gyakorlatban? Például az Education Social Good program keretein belül 2017 óta több, mint 1.000 iskolát támogatott csak Kínában. Ez több tízezer tanárnak és diáknak nyújtott meghatározó segítséget. Fontos, hogy a modern technológiákkal kapcsolatban optimisták legyünk, amelyekkel szorgalmas és motivált egyéneket lehet nevelni.

Iskolán kívüli virtuális programokkal is segíti a diákokat, amelyek leginkább az osztálytermen kívüli mentális problémákra összpontosít. Erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot, valamint a tanulási nehézségekre is hatékony megoldást kínál.

A fordítógépeken túl

Az iFLYTEK a technológiai újításokat a nyelvi eszközökön kívül más területen is kamatoztatja. Erre tökéletes példa az egészségügy, ahol a több ezres háziorvos hiányt próbálja enyhíteni. Ehhez az Intelligent Medical Assistant robotot használja, ami a világon elsőként tette le a klinikai orvosi írásbeli vizsgát és felülmúlta az emberi jelöltek 96,3%-át.

Ez egy mesterséges intelligenciával támogatott diagnosztikai és kezelési rendszer, amivel további asszisztenseket is létre lehet hozni. Ezeket az MI “kollégákat” rezidensekkel is párosítják, hogy ezzel pontosabb diagnózisok szülessenek.

A globális, akadálymentes és többnyelvű kommunikáció

A mai technológiai lehetőségeket tökéletesen megmutatta az iFLYTEK a 2022-es pekingi olimpiai és paralimpiai téli játékokon, ahova automatizált fordítószoftvereket szállított a vállalat. 

Fordítógépek, konferencia-átiratokat készítő rekordereket biztosított az eseményhez, amelyekkel a különböző országokból érkező sportolók, edzők és turisták könnyebben tudtak egymással kommunikálni.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...