Saját KB bal
Saját KB jobb

Mit tehetsz azért, hogy keményebb és kitartóbb legyél?

Ha a cím alapján azt gondolod, hogy egy life coach motivációs gondolatait fogod olvasni a következő sorokban, akkor egészen biztosan tévedsz. Egy teljesen más témáról lesz szó, egy olyan témáról, amely szinte minden férfit érint az élete valamely szakaszában. Igen érzékeny kérdéskör, amit sokszor még a legjobb barátoknak sem vall be egyetlen férfi sem, és megpróbál maga megküzdeni ezzel vele. A titkolózás, a magányos megoldás viszont tovább mélyíti a gödröt, és tovább nehezítik a problémát.

Mi okozza a gondot?

Azok az emberek, akik a Szexaruhaz.hu Szexshop potencianövelő szerei között keresgélnek, teljesen egészséges és normális emberek, akikre rendkívüli mértékben hat a stressz, a rohanás, a szorongás, vagyis korunk népbetegségei.

A rohanó mindennapok, a megélhetésért folytatott küzdelem, az ezernyi fronton való helytállás mind-mind megnehezíti azt, hogy a test jól funkcionáljon. Ugyanakkor sokkal nyitottabbak vagyunk akkor, ha a stressz például hajhullást okoz vagy alvászavart, akkor sokkal könnyebben fordul bárki segítségért. Viszont ha mindez merevedési zavarokban csapódik le, akkor marad a csend és a hallgatás.

Fontos kiemelni, hogy nincs olyan férfi, akit ez ne érintene. Hol rövidebb ideig, hol tartósabban. Éppen ezért semmilyen szégyellnivaló nincs rajta, ellenben cselekedni muszáj.

Van kiút!

Az első és legfontosabb felismerni a problémát, és nem félni megfogalmazni, hogy most ezzel a problémával küzdesz. Ha ez megvan, akkor nyíltan tudod a partnered felé is kommunikálni. Az őszinteség, a nyíltság sokkal könnyebbé teszi a kezelést, míg ahogy korábban is említettük, a titkolózás csak meghosszabbítja a gyógyulás folyamatát.

Persze azontúl, hogy elmondod a párodnak, hogy mivel kell szembenéznetek, tevőlegesen is tudsz cselekedni.

Az első, amit megtehetsz, az az, hogy megpróbálod kiiktatni a stresszfaktorokat. Nyilván mindent nem lehet kizárni, de a válaszreakciónkat tudjuk szabályozni.

A változatos étrend és a sok mozgás szintén pozitívan hat, míg a mozgásszegény életmód, a zsíros, cukros ételek túlzott fogyasztása tovább nehezíti a helyzetedet.

Érdemes potencianövelőkkel is próbálkozni. Ilyen lehet többek között a fent említett webshopban kapható szerek többsége.

Tovább segítheted a kellő mértékű merevedést azzal, hogy kipróbáltok újdonságokat. Az új színfolt a hálószobában is rányomja a bélyegét a testedre, méghozzá előnyösen.

Végül, amit még meg tudsz tenni a probléma kezeléséért, az nem más, mint a hímvessződ izomzatának edzése. 

Hogyan tovább?

További teendőnk abban az esetben van, ha a fent említett megoldások nem hoznak eredményt. Ilyenkor érdemes elindulni a kivizsgálás irányába, méghozzá szervi bajokat kell először kizárni, illetve könnyen lehet, hogy tanácsos pszichológushoz fordulni.

Az élete folyamán mindenki találkozik kisebb-nagyobb szavakkal. A különbség abban fog rejleni, hogy te magad hogy állsz hozzá.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...