15 szívmelengető előtte-utána fotó elválaszthatatlan párosokról

Nagyon sok kedves és érzelmes előtte-utána fotóval találkoztunk már az interneten, melyek barátok vagy testvérek gyermek- és felnőttkori fotóit teszik egymás mellé.  Hosszú, sok-sok éves barátságok és családi kötelékek kelnek életre a szemünk előtt és az évek gyors múlását is megtapasztaljuk egy-egy pillanat alatt.

Íme 15 olyan elképesztően cuki és kedves páros, akik szinte születésüktől fogva egymás mellett élnek, együtt nőttek fel és az évek alatt elválaszthatatlan párossá alakultak. Az előtte utána fotók azt is bemutatják, hogy kis kedvenceink életében mennyivel gyorsabban telik az idő és milyen nagy változáson mennek át akár pár hónap alatt is.

1. Peanut és Keeva, egy kismalac és egy francia buldog. Szinte teljesen egyforma méretűek voltak a kezdetekkor és bár Peanut jól megnőtt időközben, ez a furcsa barátságon nem változtatott semmit.


Forrás: Instagram/kookieandkipper_minipigs

2. Juniper, a róka és Fig, a kutya szintén egy méretről indultak. Fig lepipálta kisróka barátját magasságban,de a kedves páros továbbra is együtt bandázik.


Forrás:  Instagram/juniperfoxx

3. A kutya-cica barátság tökéletes példája. Bubba és Rue, mindketten mentett állatok, a kiscica egészen picike korában került Bubba óvó szárnyai alá. Az első pillanattól tökéletes véd-és dacszövetségben élnek együtt.


Forrás: Instagram/bubbalovesrue

4. Ez a két cica hamar kinőtte a kedvenc kosarát, de alvási szokásaikon nem hajlandóak változtatni.


Forrás: imgur

5. Egy újabb kismalac és kiskutya páros, akik előtte és utána is összebújva érzik magukat a legjobban.  Külön- külön is ultra cukik, de így együtt nem győzünk betelni velük.


Forrás: Instagram/ lifeofpikelet

6. Még egy harmonikus cicapár és egy újabb kinőtt cicaágy.


Forrás: Instagram/renley_lili

7. Még mindig cicák, akik ugyanúgy bújnak össze ma, mint évekkel ezelőtt pici kölyök korukban.


Fotó: instagram/anyagrapes

8. Izzy és Zoé két brit cica keverék, csodálatos bagoly szemekkel és Izzy védjegyével, a szív alakú mintával. Jól megnőttek időközben, de a jellegzetes mintázatuk mit sem változott.


Forrás: Instagram/izzyandthefluff

9. Igazán különleges páros ez a kutyus és mosómedve barátja. Pumpkin egy mentett mosómedve, aki más állatokkal is nagyon jóban van.  Kalandjait Instagram oldalán követheted.

Instagram: pumpkintheraccoon

10. Folytassuk a három testőrrel, vagyis tesóval.  Jasper, Tucker és Lilah egy tökéletes és csodálatos falka, gyakorlottan pózolnak együtt kölyökkoruk óta. Az évek múlásával csak egyre jobbak lettek.

(Forrás: Instagram/lifewithdogsandcats)

11. Így nőtt a kis cavalier king spániel nyakára kedves bulldog barátja.  

(Forrás: Instagram/jeddiemercury)

12. A két kép között csak 10 hónap telt el!

(Forrás: Instagram/zoubrothers)

13. Ez a két kutyus ugyanúgy öleli egymást felnőtt korában, mint pici kölyökként, amikor még egy cica is velük szundizott.

(Forrás: Instagram/wat.kit)

14. Esther, a kismalac mikro-malacként került gazdájához. Senki nem gondolta, hogy ekkorára fog nőni, de kutya barátját ez cseppet sem zavarja.

(Forrás: estherthewonderpig/Instagram)

15. A legkülönlegesebb társaság kétség kívül ez a két kutyus és két kacsa. Minden jel szerint a kacsák látványosan a kutyusok fejére nőttek.

(Forrás: Instagram/lifeofpikelet)

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: brightside.me

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...