Saját KB bal
Saját KB jobb

6 kutyás kütyü, amire biztosan felkapod a fejed

Bőven akad olyan kiegészítő, amit teljesen feleslegesnek érzünk, és a „miért volt erre szükség?” kérdés fogalmazódik meg bennünk, miközben felhúzott szemöldökkel méregetjük a kereskedésben. Az interneten bóklászva 6 érdekességen is megakadt a szemünk.

 

1. Kutyaesernyő pórázszerű fogantyúval

Sokan panaszkodnak arra, hogy esős időben szinte lehetetlen kiimádkozniuk kutyájukat a lakásból. Vajon megoldja ezt a problémát az esernyő?

kutya kutyabarát

2. Speciális selfie „bot”

Ismered az érzést, amikor lefotóznád, mert annyira cuki, hogy majd belehalsz? Ő pedig rád sem hederít, szinte esélytelen, hogy elkapd az aranyos pillanatot. Lehet, hogy ez az okostelefonhoz csatlakoztatható kütyü a megoldás?

kutyabarát kutya

3. Digitális nyakörv

A kutyák egészségi állapotát követheted figyelemmel ennek a nyakörvnek köszönhetően, ami a testhőmérsékleten és az alvási szokásokon kívül azt is rögzíti, elegendő vizet ivott-e az eb.

kutya kutyabarát

4. Okos eledeladagoló

Akinek több kutyája is van, okkal tarthat attól, hogy egyik megeszi a másik ételét. Megoldást kínál ez az okosadagoló, ami érzékeli a mikrochipet, és csak annak az ebnek emeli meg feledét, akihez tartozik.

kutya kutyabarát

5. Vákumos kutyakaki-beszippantó masina

Zacskó és kislapát nélkül útnak indulhatsz, de cipeld magaddal ezt a csúcsszuper vákumos gépet, ami megkíméli a derekad a hajolgatástól. Na jó, az udvarban beválhat.

kutyabarat kutyabarát

6. Fürdetőkesztyű

Egyszerű és hasznos, ezt írják a kesztyűről, ami állítólag kellemesebbé teszi kutyáink számára a fürdetés élményét. Nem mellesleg kevesebb fröcskölődés okozta gondot ígér.

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

 

Forrás és képek:  awesomestuff365.com

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...