Bradley Cooper annyira kutyás, hogy sok nő fel sem tudja venni az ebekkel a versenyt

A legtöbb férfi szeszélyes. De a jóképű színész olyan igényeket támaszt az életébe belépő hölgyekkel szemben, hogy akármilyen jó parti, nem mindenki bírja a kiképzést. És hogy miért? Mert nagyon durván kutyás. 

Az Amerikai mesterlövész és a Másnaposok sokarcú sztárja nyíltan vállalja, sőt mi több: közösségi oldalán is fent van, hogy ha egy nő lép az életébe, annak feltétlenül szeretnie kell a kutyáját, és el kell fogadnia, hogy ők ketten egy csomagként kezelendők különben…

Jelenlegi kedvence Charlotte, egy csau csau – retriever keverék. Bradley Cooper egy Santa Monica-i menhelyen talált rá, és azonnal szerelembe estek.

Mi sem mutatja jobban a kapcsolat erősségét, hogy akkoriban a színész barátnője nem volt más, mint Renee Zellweger, aki egyszer vigyázott Cooper kutyájára, amíg gazdája forgatott. Renee adott neki egy szendvicset, amitől Charlotte nagyon beteg lett és állatkórházba kellett vinni, hogy meggyógyítsák. Hát, ezután már nem voltak sokáig egy pár Renee-vel!

A színész még az Oscar díj jelölését is kutyájának köszönte meg 2009-ben.

Most az elszánt rajongók állnak sorban, mert a színész éppen hivatásos kutya szittert keres imádott kedvence mellé. A feltételek, amiknek meg kell felelni: szeresse a kutyákat, értse a működésüket és hajlandó legyen egy ágyban aludni Charlotte-al, mert kutyája ezt szokta meg. Óránként 30 dollárt (kb. 7,500.- forint) hajlandó fizetni, ha megtalálja a legjobb jelöltet, és akkortól tervezi, hogy még egy mentett kutyát maga mellé vesz.

Charlotte most még kutyatársaság nélkül van, így mindenhova követi a sztárt, az utazásokhoz és az átmeneti lakásokhoz is teljesen hozzászokott, ha az otthonuktól távol forgatnak.

Charlotte nem az első kedvenc a színész életében: az egész Samson –nal kezdődött, egy rövidszőrű német vizslával, aki 2010-ben hunyt el 13 évesen. Cooper a halálsorról mentette ki, egy hete volt hátra az altatásig, mert senki nem akarta örökbe fogadni. Aztán a színész mellett olyannyira aranyélete lett, és olyan erős hatással volt gazdája életére, hogy a mai napig egy hatalmas óriás poszter lóg a színész falán.

 

Ők is kutyamániások:

Az amerikai futball játékos adományokat kért nászajándékba egy menhely javára

Ryan Gosling ölben vitte be 16 éves kutyáját az állatorvoshoz

Tom Hardy külön kutyás instagram oldalt indított, annyi kutyás képe van

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: internet

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...