Millie Bobby Brown jelenleg 23 kutya ideiglenes befogadója

Örökbe fogadni menő, de ideiglenes befogadónak sem kevésbé! Erre példa Millie Bobby Brown is, aki jelenleg 23 kutya ideiglenes gazdija.

Millie Bobby Brown rajongói már jól ismerik a sztár kutyamániáját. A Stranger Things 20 éves sztárja tervezett már saját kutyaruha kollekciót, és magával vitte uszkárját a The Tonight Show vendégeként. Emellett, befolyását lelkesen használja az állatvédő egyesületek érdekében. Közösségi média oldalán gyakran gyűjt adományokat a Joey’s Friends nevű szervezetnek.

A The Drew Barrymore Show csütörtöki epizódjában azonban a színésznő olyan tényt árult el, ami még a leglelkesebb kutyabarátokat is lenyűgözte. Jelenleg 23 kutyát nevel ideiglenes befogadóként.

Mindezt saját kilenc kutyája mellett. Akkor, most álljunk is meg egy pillanatra! Kilenc kutya önmagában sem kevés felelősség, és, ha feltételezzük is, hogy Millie Bobby Brown nem egyes egyedül látja el a velük járó feladatokat, akkor is szép teljesítmény. Mindezen túl pedig, a sztár egy olyan fontos ügyet támogat, mint az ideiglenes befogadás.

Az állatvédő szervezetek világszerte helyhiánnyal küzdenek. Emellett, pedig az önkéntesekre rengeteg feladat hárul, így a kutyák szocializációja, nevelése, gyakran nem tud megvalósulni. Pedig, egy jólnevelt, az alapokat ismerő kutyus sokkal jobb esélyekkel indul a gazdikeresésben. Ezért nagyon fontos az ideiglenes befogadók munkája. Ők segítenek a kutyáknak megtanulni, hogy milyen a gazdis lét, hogyan kell viselkedni a családban, mik a szabályok. Azzal, hogy ideiglenes befogadóként vállalja a gazdikeresőkkel való foglalkozást, Millie Bobby Brown is hatalmas segítséget nyújt az állatvédő szervezeteknek. Az pedig, hogy erről nagy nyilvánosság előtt beszél, talán másokat is inspirál arra, hogy ha nem is tudnak örökbefogadni, ideiglenes befogadással támogassák az állatvédők munkáját.

A beszélgetés igazán kutyásra sikerült. Barrymore a saját idős kutyáját hozta magával a kanapéra, miközben ő és Brown beszélgettek. Ennek kapcsán kiderült, hogy Brownnak is van egy idős kutyusa. „Idős kutyákat mentek.” – mondta. „Most éppenséggel van egy 17 éves kutyám, akit az utcáról fogadtam be.”

Brown számára fontos az állatmentés. Minden kutyáját menhelyekről fogadta örökbe, vagy az utcán találták. A műsorban azt is elmondta, hogy az állatokon való segítés vágya volt az oka annak, hogy végül elköltözött a szülői házból. Mivel szülei nem engedték neki, hogy több kutyája legyen, úgy határozott, hogy a szüleitől nem messze, de külön házba költözik. Így annyi kutyát fogadhat be, amennyit csak szeretne.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.thewildest.com/dog-lifestyle/millie-bobby-brown-fostering-news?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_campaign=likeshopme&utm_content=www.instagram.com/p/C4Y5ayrvKIF; Kép: Photo by Matheus Bertelli: https://www.pexels.com/photo/pug-and-yorkshire-terrier-on-leashes-16652392/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...