Saját KB bal
Saját KB jobb

Star Wars-rajongó vagy, és még nem hallottál a Mando’s Worldről?

Ha még sosem hallottál erről a különleges kollekcióról, ne aggódj, a következő sorokban megtudhatsz róluk mindent. Ez egy olyan telefontok-kollekció, amelynek gyönyörű a grafikája és tökéletesen védi a telefonodat. Azt, hogy a telefonokra vigyázni kell, természetesen már mindenki tudja, hiszen a csapból is ez folyik. Nem létezik olyan ember, aki ne ejtené el néha véletlenül készülékét. A hihetetlenül drága és okos kütyüink azonban nem arról híresek, hogy úgy bírnák a támadásokat, mint a lovag páncélja a kardcsapást. Védőtok nélkül a telefonnak annyi esélye van sértetlenül túlélni az esést, mint amennyi egy űzött vadnak van a vadász puskájával szemben egy nyílt mezőn.

Nem mindegy, milyen az a tok!

Amikor a telefontokok szóba kerülnek, a legtöbben a netről, kínai felületekről rendelhető példányokat szúrják ki maguknak. Olcsók, viszonylag hamar megjönnek. A külsejük azonban nem a legszebb, továbbá az is kérdéses, mennyire képesek megvédeni a telefont. Az olcsó tokok ugyanis szinte soha nem jelentenek védelmet a telefonoknak. Egy megbízható helyről rendelt tok azonban tökéletesen képes ellátni feladatát, még ha néhány ezer forinttal többe is kerül. 

Egy ilyen tok erős páncélként könnyedén megvédelmezi a telefont, ha véletlenül kiesne a kezedből. Ha még mindig húznád a szádat, kedves ólvasónk, hadd emlékeztessünk: egy telefon megjavításának költségei gyakran megközelítik a készülék eredeti árát. A tökéletes védelemért persze szükséged lesz fóliára is, hiszen ez óvja majd meg a karcolásoktól.

A Mando’s World kollekció édes különlegessége

A telótokoknak azonban nem csupán az a feladatuk, hogy egyszerűen védjék a telefont. A készülékünk ugyanis az egyik olyan eszközünk, melyet akár kiegészítőként is tarthatunk magunknál. A tokkal ugyanis kifejezhetjük stílusunkat, akárcsak ruhadarabjainkkal. Ha rajongsz egy sorozatért, filmért, színészért vagy bármi másért, azt akár telefonoddal is kifejezheted. Az azt védelmező tokra ugyanis ráfér bármi, akár csupán egy jelkép, de akár egy karakter is.

Az INFINITY Tokoknál kapható Mando’s World anime stílusú tokok magukba foglalnak mindent. Stílusosan tudják védelmezni a telefonodat, feliratokkal, szereplőkkel, mintákkal dekorálva. A Star Wars-fanokat rengeteg cuki és menő tok várja az oldalon!

Nem találtál semmi olyat, ami elnyerte volna a tetszésedet?

Ha végignézted a tokokat, de nem találtál olyat, ami illett volna a stílusodhoz, akkor se ess kétségbe! Nyugodtan írj a csapatnak egy üzenetet, és rendelj magadnak egyedi tokot! Így a minőség megmarad, a külső pedig tükrözheti a stílusod, kifejezheti rajongásod valami vagy valaki iránt. Nézz körül a popsocket kiegészítők háza táján is, ezeknek a segítségével még nagyobb biztonságban tudhatod majd a készüléket, miközben sokkal kényelmesebben használhatod.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...