youtube/GMA

Addig ücsörgött egy idegen család teraszán, míg örökbe nem fogadták

Egy kóbor kutya kiválasztott magának egy fotelt egy teraszon és addig ücsörgött ott, amíg örökbe nem fogadták.

Egy amerikai kisvárosban élő nő különös dologra lett figyelmes egyik reggel. Kislányával korán felkeltek aznap, majd egyszer csak észrevették, hogy egy kutya ül a teraszukon az egyik kerti fotelben. Amy Haden először elgondolkodott, hogy vajon mikor engedte ki a kutyát,de a kislánya megerősítette, hogy bizony nem a saját kutyájuk ücsörög kényelmesen a párnák közt.

Az önmenedzselés magasiskolája

A kutya, úgy ücsörgött a puha fotelben, mintha otthon lenne. Közben pedig drámai pillantásokat vetett a ház felé, jelezve, hogy bizony ő itt van, megérkezett. Amy hirtelen nem tudott mit kezdeni a kutyával, mert sajnos hamar kiderült, hogy saját kutyáival nem jön ki jól az új jövevény. Adott enni és inni a teraszfoglalónak és elvitte az állatorvoshoz, hogy nézzék meg a chip azonosítóját. A kutyában azonban sajnos nem találtak chip-et, így nem kerültek közelebb az igazi gazdihoz. Amy elkezdett körbekérdezni a környéken, vajon nem hiányzik-e valahonnan ez a tüneményes kutya.

Eközben Walker – merthogy időközben nevet is kapott – nem tágított a kiszemelt foteljéből. Kitartóan várta a sorsát, ücsörgött és cukiskodott tovább. Egyértelműen nem akart tovább állni, úgy gondolta, ide ő most beköltözik és már csak az engedélyre vár. Amy azonban nehéz döntés elé került. Bármennyire is szerette volna befogadni Walkert, aki kiválasztotta őket gazdinak, sajnos meglévő kutyái mellé nem tudott még egyet felelősen vállalni. Ráadásul a „betolakodó” továbbra sem volt a házi négylábúak kedvence.

A család eldöntötte, hogy nem hagyják annyiban a dolgot és keresnek Walkernek egy megfelelő, gondoskodó és szerető gazdit.  Tovább kutakodtak a környéken, vajon honnan kerülhetett a teraszukra Walker, de semmilyen nyom nem vezetett sehova. Végül találtak számára egy kedves idős hölgyet, aki pontosan egy ilyen kutyáért imádkozott. Szerelem volt az első látásra, Walker pedig boldogan él új szerető gazdájával.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: GoodMorningAmerica/Youtube

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...