Saját KB bal
Saját KB jobb

Matthew McConaughey és felesége egy hét alatt két kutyát fogadott örökbe

Szerencsére egyre nő azoknak a hírességeknek a száma, akik követik a “ne vásárolj, fogadj örökbe!” elvet. A koronavírus-járvány ideje alatt pedig sokan érezték úgy, hogy az életük nem teljes egy kutya nélkül, és a magány és az elzártság ellen egy bundás családtaggal küzdenek. Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves úgy gondolta, ahol van hely egynek, ott akad kettőnek is. Egyetlen hét leforgása alatt mindjárt két kölyökkutyát is örökbefogadtak.

Matthew és Camila három gyermekük, két idősebb mentett kutyájuk és macskájuk mellett valószínűleg már így is elég elfoglaltak, de nem bírtak nemet mondani a bajba jutott kiskutyákra.

“Az új családtag. Mit is gondoltam? Még csak négy hónapos… Köszönöm a @humanesociety -nek amit tesznek. Ennek a kicsinek már van új otthona.” – írta Camila az Instagramon az első kutyus befogadása után.

Alig telt el pár nap, és a egy újabb szelfit posztolt, egy másik kiskutyával. Kiderült, hogy megesett a szíve a mindössze két hónapos kóbor kölykön, és nem tudott ellenállni. Camila szerint már így is éppen elég tennivalójuk van, hiszen a gyermekeik és az állatok mellett még Matthew 89 éves édesanyját is gondozzák. Egy nemrég megjelent interjúban arról számoltak be, hogy a mostani helyzetükben elég nehéz időt szakítani kettejükre, de valahogy azért átvészelik. A sztárpár ráadásul aktívan jótékonykodik is. Nemrégiben például százezer egészségügyi maszkot osztottak szét texas-i kórházakban.

A McConaughey házaspár tisztában volt vele, hogy kölyökkutyákról gondoskodni nem kis feladat, mégis úgy érezték, hogy segíteniük kell. Camila egyébként egészen kisgyermek korától kezdve kutyás.

Camila gyermekkori álma volt kutyákat menteni – @camilamcconaughey

Ahogy az Instagramon írja, egyik gyermekkori álma volt, hogy kutyákat mentsen. Szerintem bátran állíthatjuk, hogy ennél jobban nem is haladhatna az álma megvalósítása felé.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: I Heart Dogs. Képek: Camila Alves McConaughey hivatalos Instagram oldala. Indexkép: pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...