Shawn Mendes és Camila Cabello egy édes kutyus boldog gazdái lettek

Ha egy kapcsolat komolyra fordul, a felek általában elgondolkoznak a család bővítésének ötletén. Míg vannak, akik gyermeket vállalnak, mások szerelempáfrányt, addig – talán számunkra nem éppen meglepő módon – többen négylábú kedvencet fogadnak a családba. Így tett a két amerikai énekes sztár, Shawn Mendes és Camila Cabello is.

A fiatalok a koronavírus-járvány miatti kötelező karantén idejére Camila szüleihez, akik nem mellesleg egy csivava, egy shih tzu és egy németjuhász boldog gazdái, kvártélyozták be magukat. Többször osztottak meg magukról kutyasétáltatós képet, és a fotósok is lencsevégre kapták őket, amikor a három ebbel az utcákat járták. A karantén ideje alatt fogalmazódhatott meg bennük a gondolat, hogy talán az ő életükben is lenne helye egy négylábú családtagnak.

Tarzant, a golden retriever kölyköt a közösségi média oldalán mutatta be Shawn. A képen a pici Tarzan Camila ölében ül, és valóban igazán édes! Az énekes csak annyit írt a kép alá, hogy „Szia, Tarzan!” és egy szívecske emojit.

Tarzan
Tarzan – Kép: @shawnmendes/Instagram

A későbbiekben két videót is megosztottak a kölyökről: az egyiken az új otthonát fedezi fel, míg a másik az első autós utazásukról szól.

Tarzan természetesen már most elrabolta a rajongók szívét, és reméljük, hogy a kezdeti boldog napok hosszú, felhőtlen kutyás években teljesednek majd ki.

A névválasztás egyébként nem véletlen, Camila ugyanis nagy Disney rajongó. A családja csivaváját, Eugene-t az Aranyhaj című Disney mese egyik karaktere után keresztelte el. „Tudtam, hogy ha valaha saját kutyám lesz, neki is Disney nevet adok majd” – nyilatkozta.


Forrás: Shawn Mendes and Camila Cabello Get Serious By Becoming Puppy Parents
Képek: pexels.com; @shawnmendes/Instagram
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...