Elindult a szavazás! – Tegyél róla, hogy a te kedvenc helyed nyerjen az Év Kutyabarát Helye kampányban

Akik családtagként tekintenek a kutyájukra, egyértelműen olyan helyekre járnak, ahol kutyájuk is szívesen látott vendég. Most lehetőséged van megmutatni, melyik a kedvenc kutyabarát szállásod, vendéglátóhelyed vagy munkahelyed, díjazd nyitottságukat a négylábú vendégekre.

Már 10 éve, az Év kutyabarát helye kampány indulásakor a rugalmas és innovatív vállalkozások, vendéglátóhelyek, boltok, szolgáltatások, munkahelyek felfigyeltek arra, hogy kutyabarátnak lenni nemcsak szimpatikus, de üzletileg is jövedelmező. Akik „kinyitották az ajtókat” a kutyák számára, azok egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően  nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

Immár a 10. éve megrendezett „Az Év Kutyabarát helye” kampány elsődleges célja, hogy még jobban megismertessük a gazdikkal az állatokra nyitott helyeket. Továbbá a kutyatulajdonosok segítségével elismerjük, megbecsüljük a vállalkozások kutyabarát hozzáállását.

A szavazás mától, azaz október 16. napjától elindult. Mostantól leadhatod a voksod a legjobbakra – november 12-én 20 óráig van lehetőséged választani a nevezők közül!

Egy nap egy IP címről egy szavazat adható le!

év kutyabarát helye
Szeretnél még jelentkezni? Semmi akadálya!

Nevezési határidőnket meghosszabbítottuk! Október 25-ig még van lehetőség arra, hogy további kutyabarát helyek adják le a jelentkezésüket, és bemutassák kutyabarátságukat 2 millió felelős kutyatartónak.

Itt tudnak még jelentkezni a kutyabarát szolgáltatók: http://www.azevkutyabarathelye.hu/jelentkezes

Az induló helyeket  itt találjátok, úgyhogy indulhat a szavazás!

Szavazz minden nap kedvencedre!

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...