Saját KB bal
Saját KB jobb

Elindult a szavazás! – Tegyél róla, hogy a te kedvenc helyed nyerjen az Év Kutyabarát Helye kampányban

Szerencsére egyre többen tekintünk társként kutyánkra. Szívesen megyünk együtt mindenhova, és leginkább olyan helyeket látogatunk, ahol kutyánk is szívesen látott vendég. Most megbecsülésünket máshogy is kifejezhetjük! Mutassuk meg a világnak, melyek a legjobb kutyabarát szállások, vendéglátóhelyek vagy munkahelyek itthon!

Jó ideje felfigyeltek arra a rugalmas és innovatív vállalkozások, boltok, szolgáltatások, munkahelyek, hogy kutyabarátnak lenni nemcsak szimpatikus, de üzletileg is jövedelmező. Akik „kinyitották az ajtókat” a kutyák számára, azok egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően  nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

Immár a hatodik éve megrendezett „Az Év Kutyabarát helye” kampány elsődleges célja, hogy még jobban megismertessük a gazdikkal az állatokra nyitott helyeket. Továbbá a kutyatulajdonosok segítségével elismerjük, megbecsüljük a vállalkozások kutyabarát hozzáállását.

A szavazás mától, azaz október 4. napjától elindult (nem véletlen a dátum, az Állatok Világnapjára tettük). Mostantól leadhatod a voksod a legjobbakra – október 31-én 20 óráig van lehetőséged választani a nevezők közül!

év kutyabarát helye

Nevezési határidőnket meghosszabbítottuk! Október 11-ig még van lehetőség arra, hogy további kutyabarát helyek adják le a jelentkezésüket, és bemutassák kutyabarátságukat 2 millió felelős kutyatartónak.

Itt tudnak még jelentkezni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/jelentkezes

nevezési díjakról, a pályázat további részleteiről minden fontos részletet megtalálsz!

Az induló helyeket pedig itt találjátok, úgyhogy indulhat a szavazás!

Ha létezik olyan, hogy „legkutyabarátabb hely”, akkor válaszd ki Te, melyik legyen az!

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...