Saját KB bal
Saját KB jobb

Elindult a szavazás! – Tegyél róla, hogy a te kedvenc helyed nyerjen az Év Kutyabarát Helye kampányban

Mi, akik családtagként tekintünk kutyánkra, egyértelműen olyan helyekre járunk, ahol kutyánk is szívesen látott vendég. Most lehetőséged van megmutatni, melyik a kedvenc kutyabarát szállásod, vendéglátóhelyed vagy munkahelyed, díjazd nyitottságukat a négylábú vendégekre.

Már az Év kutyabarát helye kampány indulásákor, azaz 2014-ben a rugalmas és innovatív vállalkozások, vendéglátóhelyek, boltok, szolgáltatások, munkahelyek felfigyeltek arra, hogy kutyabarátnak lenni nemcsak szimpatikus, de üzletileg is jövedelmező. Akik „kinyitották az ajtókat” a kutyák számára, azok egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően  nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

Immár a nyolcadik éve megrendezett „Az Év Kutyabarát helye” kampány elsődleges célja, hogy még jobban megismertessük a gazdikkal az állatokra nyitott helyeket. Továbbá a kutyatulajdonosok segítségével elismerjük, megbecsüljük a vállalkozások kutyabarát hozzáállását.

A szavazás mától, azaz október 4. napjától elindult (nem véletlen a dátum, az Állatok Világnapjára tettük). Mostantól leadhatod a voksod a legjobbakra – október 31-én 20 óráig van lehetőséged választani a nevezők közül!

Egy nap egy IP címről egy szavazat adható le!

év kutyabarát helye

Nevezési határidőnket meghosszabbítottuk! Október 10-ig még van lehetőség arra, hogy további kutyabarát helyek adják le a jelentkezésüket, és bemutassák kutyabarátságukat 2 millió felelős kutyatartónak.

Itt tudnak még jelentkezni: http://www.azevkutyabarathelye.hu/jelentkezes

Az induló helyeket  itt találjátok, úgyhogy indulhat a szavazás!

Szavazz minden nap kedvencedre!

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...