Photo by Lesly Juarez on Unsplash

A kalandvágyó kutya elszökött egy Metallica koncertre

Azok a gazdik, akiknek kutyájuk elszökött már otthonról, ismerik a dermesztő és kétségbeesett pillanatokat, amit Kathy Villa és Aribeth Hurtado éltek át.

A pár Storm névre hallgató német juhászkutyája egyik nap váratlanul eltűnt otthonról. Természetesen kétségbe estek és akkor még álmukban sem gondolták volna, hogy a kutyusuk éppen egy Metallica koncerten szórakozik. Az internetről derült ki számukra, hogy kutyájuk hol van és nem hittek a szemüknek.

Hogyan került Storm egy Metallica koncertre?

Az internetre feltöltött képek alapján nemcsak az derült ki, hogy Storm hol van, hanem az is, hogy milyen jól érzi magát. A német juhászkutya úgy szórakozott a Metallica koncerten, mintha csak egy jeggyel rendelkező néző lenne. A legnagyobb meglepetés azonban az volt, hogy mindezt önállóan hajtotta végre. Ahogy a gazdái az online fotókat böngészték, azon tűnődtek, hogyan juthatott be Storm a nézőtérre? Hogyan ment át a biztonsági kapukon és hogyan talált magának ülőhelyet?

Stormnak akkora sikere volt, hogy még a Metallica is megosztotta a képeit. Storm gazdái egyszerűen nem tudták, hogyan is reagáljanak erre a szokatlan eseményre. Egyértelműen nem örültek annyira, mint a Metallica vagy Storm, de azért el kellett ismerniük, hogy kutyusuk egy igazán élelmes egyéniség. Storm nem egy átlagos kutya, és ez az eset rávilágít arra, hogy milyen meglepő dolgokra képesek a kutyák, ha hagyjuk őket. Minden kutyagazdinak ajánlott tehát figyelni a kedvencükre és talán egy kicsit még jobban megismerni őket. Ki tudja, hátha a ti kutyátok is hasonló kalandra vágyik!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Metallica (@metallica) által megosztott bejegyzés

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: upi

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...