Egy angol étterem ingyen, kifejezetten nekik készített burgert adott egy hétig a négylábú vendégeknek

Van, aki szereti a kutyákat, és van, aki az üzleti lehetőséget is meglátja bennük, és most szerencsére nem a szó rossz értelmében! Szerencsére egyre inkább kiépül az a kutyabarát szolgáltató réteg, ahol nem csak megtűrik a négylábú társaságot, de egyenesen meg is célozzák az ebek igényeit. Hiszen egy jó gazdi szívéhez a kutyáján át vezet az út. Augusztus 26-án volt nemzetközi hamburger nap, egy londoni étterem pedig egy hétig ingyen adta az ebeknek saját kutyás terméküket.

A „Quarter Hounder” elnevezésű kutyás hamburgert kifejezetten a nemzetközi hamburger nap tiszteletére fejlesztette ki egy londoni bár és étterem, a Smith & Whistle.

A cég úgy gondolta, ha szeretne több vendéget vonzani, érdemes megcélozni azokat, akik mindig párban járnak: a kutyásokat, de az mégsem járja, hogy a páros egyik tagjának ne tudjanak mit felajánlani. Így, amíg a gazdi élvezettel fogyaszt, addig kutyája is kapja meg, amit megérdemel. A kifejezetten ebeknek készült hamburgert a Smith & Whistle séfje, Carl alkotta meg egy kifejezetten kutyás táplálkozási szakértővel, David Jackson-al együttműködve.

Arra is figyeltek, hogy a zsemle helyett édesburgonyából készüljön a buci, de amellett, hogy egészséges számukra, még a finomság faktor is megvan a szendvicsben. Ja, azt kifelejtettük a sorból, hogy teljesen ingyen van. Amennyiben a gazdi beruház a maga számára egy ínycsiklandozó hamburgert, kedvence teljesen ingyen kapja meg a kifejezetten neki készített különlegességet.

Természetesen az étterem részéről ez nem puszta reklámfogás, ami csak egy hétig tart: a hely amúgy is egész évben kutyabarát. – A kutatók már számos alkalommal kiemelték az olyan helyek iránti keresletet, amelyek valóban túlmutatnak az ember legjobb barátjának megtűrésén, ezért örülünk annyira, hogy a nemzetközi burger nap alkalmával egy új szolgáltatást tudtunk beépíteni a menünkbe. – nyilatkozta az étterem managere, Bruno Castro.

És ami talán még ennél is jobb hír: a spéci kutyamenüért nem kell egészen Londonig utaznunk! Hiszen itthon is vannak már ilyen irányú kezdeményezések: például van egy hely a Városligetben, ahol külön étlappal várják kedvencedet

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...