Saját KB bal
Saját KB jobb

Megeszi a kutya a telet! Újra Állati Kölyöknappal köszönti a nyarat az AsiaCenter

Az AsiaCenter 2018. május 12-én, szombaton újra egy állati jó családi napra hívja a kicsiket és nagyokat. A 2. AsiaCenter Állati Kölyöknapon házi kedvenceinkkel együtt élvezhetjük a jó időt és az ingyenes programokat! Lesz játék értékes nyereményekért, gyermek foglalkoztatók és a fellépők sorában ott lesz a nagy nevettető, Irigy Hónaljmirigy, koncertet ad Fatima és a gyerekek legnagyobb kedvence, az Alma Együttes is!

Az AsiaCenter az Év Kutyabarát Üzletközpontja díj elnyerése után külön örömmel szervezte a rendezvényt, amely az ázsiai Kutya évének tematikájára épül. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy fontos szerepet kap az ember legjobb barátja és a felelős állattartás. Vagyis biztosan nem kötik majd az ebet a karóhoz miközben csupa kedves, kutyás program várja a családokat. Lesznek érdekes bemutatók és matricagyűjtő játék is értékes nyereményekért.

Ezen kívül arcfestés, kézműves foglalkozások és természetesen színpadi fellépők szórakoztatják a közönséget május 12-én délelőtt 10 órától. Fellép az Apacuka Zenekar, az Alma Együttes, Ricsi Bohóc, Fatima és az Irigy Hónaljmirigy.

Minden program és koncert ingyenes!

Színpadi programok*:

10:15              Apacuka Zenekar koncert

11:15              Peonza bemutató és kipróbálási lehetőség

11:30              Kutyás játékok és bemutatók a színpadon

13:15              Alma Együttes koncert

14:15              Kutyás játékok és bemutatók a színpadon

16:00              Ricsi Bohóc

16:30              Fatima koncert

17:00              Nyeremények sorsolása

17:30              Irigy Hónaljmirigy koncert

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...