Saját KB bal
Saját KB jobb

A kutyabarát kávézó nyugdíjas versenyagaraknak keres új otthont egy finom kávé mellett

Mire nem jó egy kutyabarát hely? Szerencsére az előnyeit már mi is egyre inkább megismerhetjük itthon, de ez a melbourn-i kávézó még ennél is többet tud: a „Greyhound Adoption Program (GAP) Café” nevű helyen ihatsz egy finom kávét, és közben megismerkedhetsz örökbe fogadható nyugdíjas agarakkal – mert ki tudja, hol találtok egymásra. Talán pont egy csésze fekete mellett.

 

Már az is fantasztikus érzés, ha kedvencünkkel együtt pihenhetünk meg egy kicsit egy kutyabarát helyen. De van annál szebb, mikor egy ilyen hely az örökbeadást hús-vér kutyákkal támogatja? Ha valaki szereti az agarakat, akkor itt biztosan a mennyországban érzi magát.

A kávézó Melbourne-ben nyitotta meg a kapuit, az agár örökbefogadó program vezetésével, akik együttműködnek az egyik verseny agár csoporttal, hogy a nyugdíjazott, már nem futó agaraknak boldog, békés otthont találjanak utolsó éveikre.

De ha nem szeretnél örökbe fogadni, akkor ugyanúgy saját kedvenceddel is betérhetsz, és biztosíthatsz egy kis társaságot az ebeknek.

Ez egy lehetőség arra, hogy az agarak ne csak egész életen át tartó versenyállatként éljenek, hanem házikedvencként is – mondta Alan Clayton, a Greyhound Racing Victoria vezérigazgatója. – Többségüknek hirtelen kell hozzászoknia ahhoz, hogy a csapat vidéki székhelye után egy nagyvárosias környezetben éljenek. Ez a kávéház biztosítja a lehetőséget és megkönnyíti, hogy az emberek kapcsolatba kerüljenek az otthonra váró agarakkal. –

 

 

 

 

Ilyenek is vannak a nagyvilágban:

Bezárt a legutolsó londoni agár versenypálya

Fantasztikus kezdőlépés: megnyílt Egyiptom első kutyabarát kávézója

A legjobb kávézó az, aminek saját kutyái vannak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...