Saját KB bal
Saját KB jobb
A Kakitündér nem létezik

A Kakitündér nem létezik

A kutyatartók és a kutya nélkül élők legnagyobb harca a kutyakaki-kérdés. Mindennapos harc és probléma, melyben nincs pro és kontra. Csak felelőtlenség, nemtörődömség és butaság. Sokat kell még küzdenünk a fejlődésért, a végső eredmény eléréséért, ami csak egy karnyújtásnyira van. A feladat nem lehetetlen küldetés, a közvetítő szerepet elkezdtük, közösen sikerülhet!

A Kutyabarát.hu mindig is a felelős kutyatartás mellett tette le voksát, igyekeztünk több olyan társadalmi szerepvállalásban részt venni, ahol a felelős kutyatartást, annak hirdetését tűztük ki célul. Ennek érdekében több rendezvényt  szerveztünk és több kampányt indítottunk már, melyekkel az emberek figyelmét szerettük volna felhívni a kutyák életminőségének javítására, a kutyás és nem kutyás társadalom együttélésének harmonizációjára, azok lehetőségeire.

Az egyik legádázabb városi kutyás problémára kerestük a megoldást, a kutyakaki helyzetre. Csodákra nem vagyunk képesek, így a realitások talaján maradva csak a figyelemfelkeltés eszközével élhetünk.

„A kakitündér nem létezik, szedd fel Te is kutyád után a kutyakakit.”

A Kakitündér nem létezik
Kreatív megjelenés: Pro Nagy Beáta és Kutyabarát.hu

Egyre több ilyen plakáttal és matricával találkozhatnak már az emberek, a kutyatartók szerte a főváros kutyafuttatóiban és azok környékén, de már vidékre is került a figyelemfelkeltő matricákból. Célunk, hogy egy kicsit elgondolkoztassuk a kutyásokat, igyekszünk a vicces kreatívval az emberek fejébe beégetni az üzenetet. 

Ebben az albumban találhatók azok a helyek, ahol kampányunk már megjelent. Az albumot folyamatosan frissítjük.

A kampány indulása óta sok pozitív visszajelzést kaptunk, mely arra ösztönöz minket, hogy tovább vigyük és gondoljuk a kezdeményezést, éppen ezért még több plakátot és matricát fogunk kihelyezni a városokban, bevonva a kutyásokat is. Az ő segítségüket az üzenet terjesztésében és fotók készítésében kérjük, melyet közösségi oldalunkon dokumentálunk és kommunikálunk.

A Kutyabarát.hu, a városi kutyások és felelős kutyatartók közösségi portálja ezzel a kampányával a tiszta, élhető kutyás városokért küzd. Reméljük, ez a kezdet elég ahhoz, hogy elinduljon egy szemléletváltás és azokat is cselekvésre buzdítson, akik eddig átléptek a probléma fölött. Legyenek városaink, településeink közterei kutyakaki-mentesek! Csak egy mozdulat kell hozzá.

A Kakitündér nem létezik

Segítenél?

Ha Te is szeretnél részt venni a kampányban és osztanád az üzenetet környezetedben, írj nekünk és küldünk matricát vagy ha Te is ki tudod nyomtatni papírra, plakátra, akkor grafikai anyagot. 

Úgy is segíthetsz, ha megosztod, továbbítod a felhívást a cikket közösségi oldaladon, hogy minél többen találkozzanak a kampánnyal, annak fontos üzenetével!

Email: [email protected]

Segítségedet köszönjük!

(kutyabarát.hu)


Futietikett program – a kutyafuttatókért

Szerettük volna „megreformálni” a kutyafuttatókban való viselkedést, ennek egyik eredménye és úttörő kezdeményezése volt a Futietikett kampány, ahol a futtatók írott és íratlan szabályait próbáltuk a kutyásokkal megismertetni. A Futietikett molinók debütálása nagy népszerűségnek örvendtek – elsősorban – a fővárosi futtatók közönségének körében, de több vidéki városban lévő kutyás, illetve kutyás közösség jelezte, hogy szeretnék ők is „hirdetni” a kutyafuttatói etikettet. Jelenleg közel 20 kutyafuttatóban található meg a Futietikett.
További információ a programról

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...