A lány hazavitte a beteg, idős csivavát az utolsó napjára – több mint 4 év telt el

Nem gondolták volna, hogy a kilógó nyelvű, idős, beteg csivava valaha gazdára fog találni a menhelyről. Egy fiatal lány megadta neki az esélyt, hogy kiderüljön: tud-e még minőségi életet élni, ha pedig nem, akkor legalább az utolsó napja szép legyen. A kiskutya azonban minden várakozást felülmúlt az új helyen.

 

A menhelyen nehéz megítélni, hogy egy kutya tudna-e minőségi életet élni egy valódi otthonban, ha magas korral vagy komoly betegségekkel küzd. Így volt ezzel az Asheville Humane Society is a kis csivavával kapcsolatban: a kutya idős volt és romlott az egészségi állapota, így azt gondolták a dolgozók: nincs sok hátra neki.

Heather akkor jelentkezett: felajánlotta, hogy hazaviszi 24 órára, és majd utána döntenek a sorsáról: ha már nem képes élvezni az új élet adta lehetőségeket, akkor is legalább az utolsó napra szerető, barátságos környezetben lehet.

Ő Jay-Z, akinek jellegzetessége szájából kilógó nyelve, egyébként teljesen hétköznapi kis eb. A menhely dolgozói korára és állapotára való tekintettel megkérdőjelezték az örökbe adhatóságát. Akkor ment haza Heather-rel. Azóta több mint 4 év telt el.

Ugyanis Jay-Z túlélte az első napot, majd a másodikat és így tovább. – Annyira megéri olyan kutyákat hazavinni és családot teremteni nekik, akiket mások figyelmen kívül hagynak. Nekik van a legnagyobb életerejük mind közül. Jay-Z megtanított arra, hogyan viseljem gondját idős állatoknak életük utolsó éveiben. Ugyanúgy, ahogy embereknek.  – mondta Heather.

 

 

 

Még több idős kutya történet:

Édesanya és lánya titokban egyszerre lepték meg egymást egy új kutyával

A new york-i apácák elmentek a menhelyre azért a kutyáért, aki senkinek sem kellett

Aki nem tudja abbahagyni az idős állat örökbe fogadását

Meglepte örökbefogadóit az öreg kutya

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...