Étlen-szomjan várta gazdáját a reptéren hagyott kutya – szervezete feladta a várakozást

Gazdája egy kolumbiai reptéren hagyta. A kutya sokáig kereste, várta, hátha visszajön érte, de nem tette. Próbáltak rajta segíteni, de a szomorúsága nagyobb volt, mint az életösztöne. Hiába táplálták a végén infúzióval, belehalt az elhagyatottságba. 

Palonegro reptér, Kolumbia – Bár senki sem látta a kezdeti jelenetet, de a kutya viselkedése azt mutatta, hogy gazdája valószínűleg elutazott hátrahagyva kutyáját. Szemtanúk szerint a hű társ sosem állt meg: minden újonnan érkező utast megnézett, megszaglászott, hátha gazdája tért vissza. Utolsó napjaiban úgy látszott, feladta a keresést, már csak annyi ereje volt, hogy feküdt a terminál egyik sarkában.

Az ott dolgozók és a meghatott utasok próbáltak rá vigyázni, etetni, de a hűséges eb semmit nem fogadott el senkitől, még az emberek közeledésére sem reagált. Később sikerült állatorvosokhoz szállítani, akiktől az „Nube Viajera, vagyis Utazó Felhő” nevet kapta, de akkor már késő volt – nem reagált a kezelésre.

Az orvosok a depresszióban állapították meg a halál okát. Dr. Alejandro Sotomonte szerint a kutya nem volt még két éves, normális volt a testsúlya és semmilyen jelét nem mutatta súlyos betegségnek. Az orvos szerint bár nem volt rajta nyakörv, szinte biztos, hogy volt korábban otthona, gazdája, és mivel soha többet nem hagyta el a repülőtér területét, az is biztosnak látszik, hogy tulajdonosa otthagyta valamiért.

Valószínűleg mindenki azt hitte, hogy az állatvédők tudnak a kutyáról, vagy hogy valahonnan biztosan ételhez jut, ha nem eszik a felkínált élelemből, de sajnos amíg valaki végre értesített egy mentő csapatot, túl sok idő telt el. Ekkor már annyira gyenge volt, hogy alig bírt állni a lábain. Intravénásan kapott vitaminokat és tápanyagokat, de szomorúsága olyan mélyre taszította, hogy feladta a küzdelmet, és meghalt a kórházban.

 

Nagyon fontos! Kutyád is lehet depressziós – tudj meg róla többet

 

Ezek is érdekelhetnek:

A kutya arcán a legszomorúbb gyász ül

A kutyát rossz repülő járatra tették, majd a reptéren is elvesztették

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: mirror
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...