Október 8-án a Premier Outlet-ben a helyed, ha Te is szívügyednek tekinted az állatok védelmét!

Állatsimogató, kutyás bemutatók és kisállat örökbefogadás október 8-án a Premier Outlet szülinapon – 12. születésnapját ünnepli a Premier Outlet. Ebből a különleges alkalomból ismét megrendezésre kerül az egész hétvégén át tartó szülinapi buli. Az outletközpont színes családi programokkal várja látogatóit október 8-9-én, szombaton és vasárnap, 10-20 óráig. Október 8-án négylábú kedvenceinké lesz a főszerep, a Premier Outlet állatmenhelyekkel együttműködve hívja fel a figyelmet az állattartással együtt járó felelősségre.

Jövő héten, szombaton menhelyek települnek ki a biatorbágyi outletközpontba a születésnapi hétvége alkalmából. A menhelyek gazdára váró kutyákat és cicákat hoznak magukkal. A kisállat-simogató mellett a látogatók tájékozódhatnak az örökbefogadásról, akár örökbe is fogadhatnak, sőt látványos kutyás bemutató és akadálypálya is várja az érdeklődőket.

Október 8-án örökbefogadásra váró kutyákkal és cicákkal a következő menhelyek települnek ki a Premier Outletbe:

Rex kutyaotthon alapítvány

Etyeki Állatvédő Egyesület

Budaörsi Állatmenhely

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület 

A nap védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség kommunikációs vezetője lesz, sztárvendégek pedig Sasvári Sándor és Árpa Attila, akik maguk is nagy állatbarátok.

Október 8-án, születésnapi hétvége első napján a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány is képviselteti magát. Akadálypályájukon az érdeklődők kipróbálhatják, hogy milyen közlekedni egy vakvezető kutyával vagy egy fehér bottal. A Rex kutyaotthon alapítvány képviselői 15:00-kor engedelmességi és ügyességi bemutatót tartanak kutyusaikkal.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...