Négylábú tolvajszarkát rögzített az egyik bolt biztonsági kamerája

Senki sem tudta feltartóztatni vagy megállítani – egy brazil eb döntött úgy, hogy megtizedeli a szupermarket kenyérkészletét. Vesztére a biztonsági kamera rögzítette, ahogy kispurizik a szajréval, de egyelőre még meg tudta őrizni az inkognitóját – pedig a fél világ meg akarja ismerni.

 

Még a pénztáros is lefagyott: szép kifejezéssel se köpni – se nyelni nem tudott, amikor a négylábú tolvaj kimenekítette az üzletből az eltulajdonított árut. A semmiből tűnt fel és a semmibe veszett: senki sem tudja, ki ő és miért lopott.

A számlájára egy csomagolt kenyér írandó, amit valószínűleg veszteségként fog elkönyvelni a szupermarket – kivéve ha a tolvaj megkísérli, hogy újra kirabolja ugyanazt a boltot és rajtakapják közben.

A lopás persze nem ismeretlen a boltosok körében, de a bűnöző kutya még őket is meglepte. Természetesen jót nevettek, miután leesett nekik, mi történt, és eszük ágában sem volt az eb nyomába eredni.

– A semmiből került elő a kutya, és egy vekni kenyeret cipelt a szájában. Annyira boldogan távozott, nagyon vicces volt az egész! – nyilatkozta a bolt sajtószóvivője. Egy másik kamera is rögzítette a történtek legelejét, történetesen, amikor az eb a bűncselekményt kitervelte. Azt nem tudni, mi lett a felvételen szereplő egyénnel, aki a kenyeret a kezében tartja, csak bízhatunk benne, hogy nem tett benne nagy kárt a rabló.

Érdekesség, hogy a bolt dolgozói gyakran visznek vizet és ételt a környék kutyáinak, de úgy látszik, az új internetes sztártolvajnak mindez nem volt elég – ő most valami másra vágyott.  

 

Nem ő volt az egyetlen, aki boltokban nyűgözte le a nagyközönséget.

A kolumbiai egyetemen élő kutya falevelekkel fizet, mikor jutalomfalatot szeretne venni

A magányos kutya, aki ellopott egy magányról szóló könyvet a boltból, majd megváltozott az élete

A vakvezető kutya minden alkalommal titokban beviszi a kutyafelszerelés boltba vak gazdiját

Lebukott a Balaton szeletet lopó kutya, de még szabadlábon van

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...