Egy évig mentesülhetsz a helyi adó alól Liverpoolban, ha „beköpsz” egy kutyaürüléket maga mögött hagyó gazdát

Joe Anderson, Liverpool polgármestere besokallt a városát elrondító kutyagumi mennyiségétől, és bekeményített: mostantól mindenkit meg akar jutalmazni, aki bizonyítékot szolgáltat egy felelőtlen kutyatulajdonos elleni ítélethez. 

Ez lehet akár egy fotó, videófelvétel vagy akár tanúskodás a bíróság előtt. A törvények és a tisztaság ellen vétő tulajdonosokat 1000 fontra (360,000 Forint) is büntethetik, a visszaesőket még többre.

Liverpool egyes részeiben nem tudsz úgy kiszállni a kocsiból, hogy ne csapja meg a sz*rszag az orrodat. Ez elfogadhatatlan” – mondta a polgármester, aki szerint az ilyen mértékű bírság bőven ellensúlyozni fogja a kieső adót, amit a bejelentőnek jutalmul nem kell megfizetnie egy teljes évig.

 „Ezért mondom: ha valaki bizonyítékot szolgáltat nekünk egy olyan emberről, aki bekoszolja utcáinkat, és elő tudjuk állítani, akkor az a segítő szándékú illető bizony megkapja az adómentességet. A költségeink semlegesítik egymást, és legalább büntetést szabhatunk ki arra, aki megérdemli. Vissza kell állítanunk némi tiszteletet a városban, ezek az emberek többé nem a szomszédaink, egyszerűen környezetünk ellen vétő bűnözők.”

A polgármester egy hónapon belül be is akarja vezetni az új intézkedéseket.

 

 

Itt megnézheted, más országok hogy harcolnak a kutyaürülék ellen:

Kakiba léptél? Amerikában ezt csinálják!

Bécs nemet mond a kutyaszarra

A kulturált kutyatartás szabályai – Kakitündér biztosan nem létezik!

 

 

 

 (kutyabarát.hu)

Forrás: Mirror

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...