Kevin Costner repülővel viszi Kanadába az altatás előtt álló kaliforniai kutyákat

Kevin Costner nem csak kiváló színész, rendező és énekes, de olyannyira aktívan támogat egy állatmentő szervezetet, hogy néha maga is repülőgéppel viszi az eutanázia elől mentett kutyákat Kanadába. Eddig több mint 300 kutyát sikerült így megmenteni, hála a projektnek, és többek között az elhivatott színésznek, kutyaszerető hozzáállásának. 

Kevin Costner mindig is a kutyák nagy tisztelője volt, maga is tart labradort.

Az Orange Dog maga az élet, a második esély sok kutya számára. A menhelyek évente többezer kutyát altatnak el országszerte a szaporítók vagy a felelőtlen tulajdonosok miatt. Akiket el tudunk vinni Kanadába, nekik új élet adatik meg” – nyilatkozta a sztár. – „Ez a szervezet a szívemből szól. A legutóbbi kutya, akit megmentettünk, két órányira volt az eutanázia időpontjától. Felkerült a gépre, ahol a pilóta maga fogadta örökbe.

A Szabadság járat néven ismert projektben egy olyan repülő társaság vesz részt, aki alapvetően ismert sztárokat is utaztat – jótékonyságból ajánlották fel, hogy biztosítják a kutyák Kanadába jutását.

Kevin Costner többek között egy repülő útja során ismerte meg a projekt célkitűzéseit, és azonnal tudott vele azonosulni. Saját kutyáját is imádja, így ismeri az érzést: milyen, ha egy állat szeretetet adhat és kaphat. Becsülendő a példamutatása!

 

Más sztárok is híresek kutyabarátságukról:

Rod Stewart-ot elküldték egy kávézóból kutyája miatt

Tom Hardy kutyája társaságában olvas mesét a gyerekeknek a tv-ben

Orlando Bloom mentette meg a sérült kutyát

Celebek kutyaapuka szerepben

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Life with dogs
Fotók: Life with dogs, Facebook
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...