Orlando Bloom mentette meg a sérült kutya életét

Egy filmforgatás miatt tartózkodott Orlando Bloom Shanghai-ban, amikor az utcán egy sérült, vérző állatot talált. Ott is hagyhatta volna, mint annyian mások, de nem tette. Az állatszeretetéről nagyon is ismert színész azonnal egy helyi állatorvoshoz vitte a sérült kutyát, ahol maga is segített az ellátásában. 

Bloom végig a kutya mellett maradt, borotválta és fürdette – sőt, még a víz hőmérsékletén is állíttatott az asszisztenssel, mert túl forrónak találta.
A kutyusnak, miután megkapta az ellátást Orlando-tól és az orvostól, már csak pihenésre volt szüksége a felépüléshez. Bloom dokumentálta az eseményeket, amit utána közzétett közösségi csatornáinak egyikén:

Bloom valódi állatszerető ember, rendszeresen felszólal az állatvédelem ügyében, közösségi oldalain sem tartja feleslegesnek, hogy emlékeztessen az állatkínzás elleni harc fontosságára.


„A Te kötelességed jelenteni az állatkínzást. Az állatoknak nincs hangja, de neked van” – tette közzé a fotót Orlando Bloom közösségi oldalán

Saját hűséges barátja, Sidi már 13 éves. Olyan gyakran látni őket együtt, hogy még egy összeállítást is készítettek a sztárról és imádott kutyájáról.

 

Még több híres ember és híres kutya:

Ringo, d. Tóth Kriszta kutyája a vizes sportok szerelmese

Híres nők kutyával

Harry a világ egyik legmagányosabb kutyája

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás és fotók: Huffington Post, instagram

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...