Saját KB bal
Saját KB jobb

Így néz ki, mikor esküvője napján segítőkutyája nyugtatja meg a szorongással küzdő menyasszonyt

Valerie Parrot az esküvőjére készült. Elvileg ez a nap egy lány életében hatalmas jelentőséggel bír, de a lány számára nem csak boldogságot jelentett. Valerie ugyanis szorongásos betegséggel küzd, Bellát pedig pont állapota miatt kapta maga mellé segítő társnak. Az egész világot meghatotta az az elkapott pillanat, ahogy a szorongó Valerie-t nyugtatja négylábú barátja a szertartás előtt.

Bellát arra tanították, hogy amint érzi Valerie állapotán, hogy szorongása elkezd elhatalmasodni rajta, azonnal hozzábújik, és kezét nyalogatva igyekszik megnyugtatni őt. Ezzel képes megakadályozni a pánik rohamok kialakulását.

A pár január 9-én esküdött össze, a híressé vált fotó közvetlenül a terembe vonulás előtt készült. Bella, aki az alkalomra saját tütüt kapott, maga is „bevonult” a terembe.

A pár másik kutyája, Henry szintén részt vett a szertartáson.

„A legjobb dolog az egészben, hogy Valerie képes volt az ott látható érzést egy valódi megható pillanattá formálni, és megmutatni az embereknek a segítő kutyák lényegét” – meséli Maddie Peschong, a fotó készítője.

„Nehéz leírni a kapcsolatomat Bellával. Ő adta vissza az életemet. Nélküle fogalmam sincs, hol lennék. Ő az egész világot jelenti nekem” – mondta kutyájáról Valerie.

 

További megható történetek:

Nincs ennél meghatóbb idős kutya fotósorozat

Megható videó: először futkároznak szabadon a mentett kutyák

Siket kutyát fogadott örökbe egy siket nő

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: buzzfeed
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...