Vizslások figyelem! Elindult a Nagy Vizslanaptár 2019. szereplőválogatása

Szombaton indult el a nevezés a Nagy Vizslanaptár 2019 szereplőválogatására, melyet már 6 éve minden ősszel meghirdet a Vizslabolt.hu, a naptár kitalálója és készítője.  Mára hagyománnyá vált a naptár elkészítése, melyet minden évben megelőz a szereplők kiválasztása és egy két napos fotózás Chikán Erika fotográfus műtermében.  A naptárt most is, mint minden évben Chikán Erika fotográfus fotózza, többek között az ő munkájának és csodálatos kutyafotóinak köszönhető a projekt töretlen sikere.

Ez a naptár azért más egy kicsit a többinél, mert itt komoly igyekezet folyik a helyekért, itt nem a beküldött fotók szerepelnek a naptárban, hanem minden kategória nyertes egy stúdiófotózáson vesz részt és sok értékes ajándékkal lesz gazdagabb.  Sőt! A tavalyi évben először az elkészült fotókból egy nagysikerű kiállítást is szerveztek, amit az ország több helyszínen lehetett megtekinteni. Idén sem lesz ez másként, a fotózáson túl az elkészült képekből egy tematikus , 12 db vászonképből álló kiállításra készülnek a szervezők a Cewe Magyarország támogatásával.

A kategória nyertesek a profi stúdiófotózáson és a szereplésen túl a értékes Cewe kuponokat,  a Flash Kutyapékség egészséges és ínycsiklandozó kekszeit, a szuperprémium Visán Optimanova tápjait valamint egy-egy exkluzív, Vizslabolt logóval ellátott Zooro szőreltávolítót is kapnak ajándékba.  Az abszolút nyertesnek még a szülinapi tortáját is el fogja készíteni a Flash Kutyapékség .

A naptár töretlen sikerét jelzi, hogy idén már a válogatás 2. napján megdőlt a benevezett kutyák száma, hiszen több mint 350 nevezés érkezett pár nap alatt a Vizslabolt közösségi oldalán meghirdetett válogatásra.

A naptár témája idén a kutya-gazdi kapcsolat, a pillanatok és érintések, melyek kivételes módon hoznak létre egy különleges és utánozhatatlan kapcsolatot ember és kutya között.  Ezeket a pillanatokat szeretnék megörökíteni Chikán Erika fotográfussal és a szereplőválogatás nyerteseivel a 2019-es naptárban.

Nevezni 2018. október 8-ig lehet az alábbi kategóriákban:

Kategóriák: magyar rövidszőrű, magyar drótszőrű, német csoki, német rövidszőrű spriccelt, német drótos, weimari, vizsloid (keverék, nyomokban vizslát tartalmaz), junior (bármely fajta 4 hónapos korig), senior (bármely fajta 12 év felett), angol vizsla (pointer), olasz vizsla.

Jó ha tudod, hogy nyerteseket nem kizárólag  a gyűjtött lájkok alapján választanak, hanem egy szakmai zsűri  dönt a végleges résztvevőkről.

Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://woobox.com/5qq5s4

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...