Saját KB bal
Saját KB jobb

3 órát hánykódott a vízen, mielőtt kimentették a Jack Russel terriert

Floridában egy Jack Russel terrier 3 órát töltött a tengerben, mielőtt megmentették. A kutyán narancs színű mentőmellény volt, bójának nézték. 

A házaspár, aki végül „kihalászta” az átfagyott kutyát, csónakázni indult és arra lettek figyelmesek, hogy valami lebeg a vízen. „Először jelző bójának néztük, majd közelebb érve jöttünk rá, hogy nem bójával van dolgunk” – mondta Robin Knecht a Daily News riporterének. „A kiskutya reszketett, mint a nyárfalevél, amikor a fedélzetre emeltük. Betekertük egy törölközőbe, és fél órába telt, mire megnyugodott” – folytatta a feleség a történetet.

A parti őrség értesítése után kiderült, hogy a barátságos kutyus egy másik hajóról tűnt el. Gazdája a hajófenékre ment és mire néhány perc múlva feljött a fedélzetre, kutyájának nyoma veszett. Órákig hajókázott fel-alá, de nem találta meg kedvencét. Már teljesen le is tett arról, hogy viszontlátja az ebet, mikor a parti őrség értesítette. A kikötőben a gazdi könnyes szemmel üdvözölte vízbe pottyant kutyáját, miközben a nevét kiabálva szaladt felé: Jägermeister!

„A történtek után a gazdinak is szüksége lesz néhány felesre” – jegyezte meg a Daily News újságírója.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: nydailynews.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...