Szeptember 18-án végre újra futnak a kutyások, a HDR Base versenyre a nevezés már elindult

A Hard Dog Race a koronavírus miatti hosszú kihagyás után újra nyitja kapuit, 2021. szeptember 18-án új helyszínen, új kihívásokkal, de a megszokott fergeteges hangulattal és felejthetetlen élménnyel vár minden kalandvágyó gazdit és kutyát.

Egy évvel az utolsó HDR Base verseny után végre újra a kutyás futóké a terep, a Hard Dog Race egyik legnépszerűbb futama 2021. szeptember 18-án új helyszínen, Vácdukán kerül megrendezésre. A Budapesttől mindössze 30 km-re fekvő Vác melletti település egy valódi gyöngyszem. Nemcsak csodálatos természeti adottságai miatt lesz igazi kikapcsolódás itt futni, hanem a terep fantasztikus lehetőségeinek köszönhetően egy garantáltan izgalmas és kihívásokkal teli pályát ígérnek a szervezők.

Öt éve – Hat láb, két szív, egy büszkeség

Immáron öt éve élheti át minden kalandvágyó gazdi a HDR érzést kutyájával együtt, mely közös kaland semmihez sem fogható. A Base futamon egy 6 km-es pályát kell teljesíteniük a párosoknak, legyőzve 16 épített és terepakadályt. Lesz itt sárban dagonyázás, vizes árkon átkelés és megannyi kaland, mely bár kutyakemény kihívás, de a közös küzdés leírhatatlan köteléket teremt kutya és gazdi között, hogy aztán egy igazán felejthetetlen küzdelem végén együtt fussanak be a célba, ahol mindkettőjük nyakába a büszkeség érme kerül. A versenyen nincs szintidő, mindenki a saját tempójában teljesítheti a távot, itt valóban a részvételen és a közös élményen van a hangsúly.

Újdonság – páros nevezés

A szeptemberi futamra három kategóriában lehet nevezni, többek között megnyílt a lehetőség arra is, hogy egy kutyával két gazdi fusson egyszerre. A párosok így nemcsak kutyájukat, hanem egymást is támogathatják és lelkesíthetik futás közben. A páros nevezésen kívül a klasszikus 1 gazdi 1 kutya és a csapat szekciók is nyitottak, ahol 6 ember és minimum 4 kutya állhat rajthoz.

Fontos tudnivaló és újdonság továbbá az is, hogy a korábbi évek szakaszos nevezési díjaitól eltérően idén az online nevezés utolsó szakaszában sem fog emelkedni a nevezési díj, egészen szeptember 11-ig, az online nevezési időszak végéig ugyanazok a nevezési díjak lesznek érvényben.

Szeptember 28-án, Vácdukán a megszokott fesztivál hangulattal várnak a szervezők mindenkit, számos egész napos kitelepülés és program, valamint a HDR Shop megújult kínálata nyújt nemcsak a versenyzőknek, de kísérőiknek is egy igazán tartalmas, élményekben gazdag napot.  A szervezők továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a versenyzők biztonságára, a járvány elleni védekezés számos óvintézkedése életben marad. A pálya és a látogatói szektor számos területén érintésmentes kézfertőtlenítők biztosítják a vírus elleni védelmet.

Hard Dog Race verseny, Base futam: 2021. szeptember 18. 9.00-16.00

Helyszín: Vácduka

Nevezés és további információk: https://harddograce.hu/event/base/

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...