Saját KB bal
Saját KB jobb
Forrás: pexels.com

Bailey, a vicces golden retriever és édes kis barátai a YouTube sztárjai – VIDEÓ!

Kölyökkora óta követheti figyelemmel az internet népe Bailey, a két éves golden retriever mindennapjait. A vicces kutya gazdái mindenféle feladatot találnak ki, amelyekkel megtréfálják vagy éppen szórakoztatják Bailey-t.

Bailey vicces mindennapjai

Van, hogy a gazdi elbújik egy nagy, fekete szemeteszsákban,esetleg  egy bőröndben, egy kartondobozban vagy az ágy alatt, míg Bailey megpróbálja megtalálni. Nagyon vicces, ahogy keresi-kutatja, merre lehet! Lefilmezik a kutyus reakcióját akkor is, ha éppen autómosóba vagy Aprajafalvára kirándulnak. És persze a különböző finomságok láttán is előkapják a kamerát. Valószínűleg azok Bailey kedvenc videói, amikor például a nyers hús és a főtt hús közül kell választania, evőversenyt tartanak a gazdival, vagy éppen különböző jutalomfalatokat kell kóstolnia.

Az élet barátokkal

A legédesebb videók talán azok, amikor Bailey a pár többi házikedvencével szerepel együtt. Gazdiként tudjuk, hogy a kutyák nem csak fajon belül tudnak kapcsolatot létesíteni, az ember-kutya barátság erre a legjobb példa. Bailey egy éves korában ismerkedett meg Sam-mel, a nyuszival, akivel hamarosan országos pajtik lettek. A kanapén nasiztak és összebújva aludtak. A kutyus olyan gyengédséggel bánt a kis nyuszival, hogy a gazdik úgy döntöttek, hogy bemutatják Sky-nak, a család pici madár tagjának.

Később barátok kértek segítséget, így Baily öt elárvult kisnyuszi nevelőapja lett. A szőrös-tollas bagázs jelenleg egy madárkából, két felnőtt és öt kölyök nyusziból, valamint a mindig türelmes Bailey-ből áll.

 


Szerző: Bujdosó-Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://iheartdogs.com/golden-retriever-raises-baby-bunnies-birds-more/; Képek: pexels, Videó: YouTube – FunnyDogBailey.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...