Saját KB bal
Saját KB jobb

A Tisza-tavi kutyabarát szálloda tavasszal is különleges programokkal vár Titeket!

Kutyával utazni nem csak nyáron érdemes. Töltsetek el egy kellemes tavaszi pihenést kedvencetek társaságában a négycsillagos Tisza Balneum Hotelben!

A kutyabarát szálloda közvetlenül a Tisza-tó partján, páratlan természeti környezetben helyezkedik el. A komplexumot egy kétemeletes, 51 szobás főépület és 16 különálló, kétszintes tóparti lakosztály alkotja, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a vadregényes tájra.

A hotel örömmel fogadja a házi kedvenceket is, érkezéskor welcome jutalomfalatokkal, etető- és itatótállal, valamint pihe-puha pléddel kedveskedve nekik. Látogatásotok alkalmával tökéletes harmónia és nyugalom vár rátok, miközben kedvenc négylábútokat sem kell magára hagynotok.

Tisza Balneum

A szálloda és környezete számos izgalmas felfedeznivalót kínál számotokra. A közeli Mancsos Pancsoló a fürdőzés élményét tovább színesíti füves részére telepített akadálypályájával, ahol a kedvencetek abroncsokon bújhat át, de tesztelheti ugrási képességeit is. A gazdik kényelméért néhány asztal és pad is helyet kapott a területen. Ha kutyusotok kedveli a vízi élővilágot, remek közös program lehet még a csónaktúrákon való részvétel és a horgászat is.

Tisza Balneum

A település minden kikötője beengedi a háziállatokat és a legtöbb túravezető is szívesen látja csónakjában a négylábúkat. A jó idő közeledtével kutyás túrázás célállomása lehet akár a Kiskörei Hallépcső, a Hortobágyi Nemzeti Park, a Tiszaigari Arborétum vagy a karcagi Lombkorona sétány. A sportok szerelmeseinek a bringás-kutyás tókerülést javasoljuk, természetesen kerékpár után köthető kutyaszállítóval; vagy útnak indulhattok egy kellemes evezős programnak is a hotel kenujával.

Tisza Balneum

S hogy milyen különleges szervezett programajánlat áll még rendelkezésetekre a környéken idén tavasszal és nyáron? 2024 májusában a Kutya-Majálisra, júliusban pedig az I. Tiszafüredi kutyás strand fesztre várják sok szeretettel a szervezők a négylábúakat és gazdáikat. Mindkét rendezvénynek a Morotva Kerékpáros Pihenőpark Mancsos Pancsolója ad otthont.

Foglaljátok le szállásotokat a Tisza Balneum Hotelbe, kérjétek a szálloda kutyabarát szobai bekészítéseit kedvenceteknek, és adjátok át magatokat a felhőtlen pihenésnek és az aktív kikapcsolódási lehetőségeknek!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...