Saját KB bal
Saját KB jobb

És a legendás kutya-patkány barátságról hallottál már?

Nem mindennapi látvány, amikor egy kutya és egy patkány egymás társaságában tölti a napot. Riff és Osiris minden képzeletünket felülmúlja, amikor az állatok közötti barátságról beszélünk.

Osiris, a 3 éves holland juhászkutya és Riff, a 3 hónapos patkány barátsága minden logikát nélkülöz. Az óriási méretkülönbség és a táplálékláncban elfoglalt helyük nem jelentett akadályt. A teljes bizalmon és szereteten alapuló barátság szárba szökkent. Gazdáik sem értik, hogyan lehetséges, de Riff még Osiris szájában is simán elidőzik és tisztogatja  fogát.

Mentvények egymás között

A furcsa barátság akkor kezdődött, amikor Osiris gazdái magukhoz vették az alig pár napos Riff patkányt, aki még annyira pici volt, hogy a szeme sem volt kinyílva. Fecskendővel etették, óvták, vigyáztak rá, így megmentették az életét. Osiris szintén örökbefogadott, mentett kutya. Őt egy parkolóban találták kölyökként, totális depresszióba süllyedve várta a sorsát. Gazdái először csak ideiglenesen fogadták be, aztán annyira hozzájuk nőtt a csupa szív, szelíd kiskutya, hogy már nem tudtak megválni tőle. Terápiás kutyát képeztek belőle, sok emberrel és állattal találkozott már, de senki nem került hozzá olyan közel mint Riff.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Osiris (and his friends!) (@osirisandfriends) által megosztott bejegyzés,

Gazdáik nem tervezték, hogy összeeresztik a két állatot, de mivel a kis patkány is a család része lett, így muszáj volt bemutatni őket egymásnak. Természetesen nagyon óvatosan engedték Osirist a közelébe, de hamar rájöttek, hogy ezek ketten nemhogy bántják egymást, de óriási összhang van közöttük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Osiris (and his friends!) (@osirisandfriends) által megosztott bejegyzés,

A legmeglepőbb mégis az volt a gazdiknak, amikor Riff először belebújt Osiris szájába és elkezdte tisztogatni a fogát. A kutya pedig a világ legtermészetesebb dolgaként hagyta, hogy Riff végezze a „dolgát”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Osiris (and his friends!) (@osirisandfriends) által megosztott bejegyzés,

Osiris és Riff fura, megható és vicces pillanatait Instagram oldalukon követheted.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram/Osirisandfriends

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...