Saját KB bal
Saját KB jobb

Legyen a kutyáknak is karácsony! Jótékonysági könyvvásár a Klasszban.

A keszthelyi Fő téren található Klassz Kultbisztró tapasbár, kávézó és kortárs kultúrközpont karácsonyi jótékonysági könyvvásárt hirdetett, melynek célja a Keszthelyen található kutyamenhely támogatása.

Keszthely belvárosában közel-keleti és mediterrán ételekkel, különleges kávékkal, környékbeli és balatoni borokkal, finom koktélokkal és izgalmas könyvekkel várják az ide betérőket – szeretnék, ha mindenki otthonosan és jól érezné magát náluk. Itt bátran üldögélhetünk egy kávé mellett, magazinokat lapozgatva vagy baráti társaságban, önfeledten beszélgetve.

A Klassz egy otthonos, barátságos kulturális közösségi tér, ahol vendégül látják a helyieket és turistákat, illetve helyi és nem helyi íróknak, zenészeknek, művészeknek adhatnak teret, segíthetik a munkájukat, kulturális rendezvényeket szerveznek: könyvklub, könyvbemutatók, irodalmi estek, akusztikus koncertek helyszíne is volt már a Klassz Kultbisztró.

Minden év decemberében, a karácsonyi ünnep szellemében pedig a jótékonykodás is kiemelt szerepet kap a Klasszban. Idén a keszthelyi Morzsa Állatvédő Alapítványt szeretnék támogatni kezdeményésükkel, egy jótékonysági könyvvásár keretén belül – Legyen a kutyáknak is Karácsony! címmel.

Támogassátok Ti is a kampányt! Ha arra jártok, vegyetek egy könyvet, ezzel segítitek a menhelyen lévő kutyákat!

Telefon: +3683 555 950

E-mail: [email protected]

Facebook

Instagram

Cím: 8360 Keszthely, Kossuth Lajos u. 41. (Fő tér)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...