A 7 legmenőbb tech-kütyü kutyásoknak

A következő termékek láttán egyes kutyások a fejüket fogják majd, mások pedig ujjonganak és vadul kattintgatni kezdenek (nyugi, mindenhol lesz link).  A technológia elképesztő fejlődését senki nem tudja megállítani és természetesen ez az élet minden területére igaz. Miért pont a kutyások maradnának ki ebből? Igen, igen már kutyázni is lehet ultra modern kütyükkel, alkalmazásokkal. Nézzük meg a 7 legújabb szuperkütyüt:

1. BarkCam (ingyenes) 

Személyes kedvenc! A legjobb fotós alkalmazás amit egy gazdi kívánhat magának. Egy sima kamera applikáció,  azzal a különbséggel, hogy olyan hangokat ad ki, amire a kutyád felkapja a fejét és belenéz a kamerába! Juppie!! Pl: ugatás, kopogás, csengetés, nyávogás, kulcs csörgése stb.. Amint rányomsz a hangeffektre már exponál is a kamera, így pont azt a pillanatot kapja el, amikor a kutyád belenéz a kameraba, ahonnan a hang jött.  Aztán persze jöhetnek a filterek, feliratok.  (Keresd az App Store-ban)

2. Petnet Smartfeeder – az okos etetőtál (150 $)

Ez a kütyü a megadott időpontokban kiporciózza kutyusodnak a kaját, grammra pontos adagot mér és jelez ha már fogytában van az utánpotlás és töltened kell. Tartozik hozzá természetesen egy okostelefon alkalmazás, ezen lehet beállítani a napi adagokat és a jelzéseket.  Egy biztos, ezzel a kütyüvel percre pontos napirendet tarthatsz be. Potom 150 $ -ért a tiéd lehet (kb. 42 000 Ft). Ezen az oldalon egy videót is találsz róla :http://www.petnet.io/

3. A Kakiporszívó (119,64 $) 

Oh igen. Valljuk be, erről azért sokan álmodoztunk már… Tehát ez a kis szerkezet felszippantja a kutyagumit és akkora tárolódoboza van, hogy kb. hetente egyszer elég ürítened a zacsiját. Állítólag a legsűrűbb fűből is kiszippantja a végterméket és egyszeri feltöltéssel 50 adagot gyűjthetsz be, fennakadás nélkül.  Itt lehet rendelni (Amazon) 

4. Pet Tunes – A kutyarádió (55 $) 

Ez a kis hangszoró olyan zenét játszik a kutyádnak, ami nyugatatóan hat rá. Elsősorban azoknak a háziállatoknak készítették ezt a kütyüt, akik félnek, szoronganak otthon egyedül és emiatt sokszor rongálnak is. A gyártó szerint tudományosan bizonyított a kis hangszóró hatása, a szeparáló, szorongó kutyákat a gondosan válogatott zene és hangok megnyugtatja. Hm. Ha valaki kipróbálta, írja meg, bevállt -e.  Ezt is az Amazonon lehet rendelni, ITT.

5. ICam – a kutyafigyelő alkalmazás 

Ez az alkalmazás kb. ugyanazt tudja mint egy bébifigyelő. A telefonond kamerájának segítségével folyamatosan tudsz közvetíteni adást egy másik készülékre (Iphone, Ipad) Egyet otthon hagysz, beállítod megfelelően és a másik készüléken bárhonnan figyelheted mit csinál a kutyagyerek otthon. Az App Sotre-ból tudod letölteni, részletesebb leírás itt: ICam

6. Petzi Treat Camera (170 $) 

Ha végképp nem tudsz mire költeni kb. 48 000 Ft-ot, akkor már távolból is szórakoztathatod Buksit, sőt! Még jutifalatot is osztogathatsz egy alkalmazáson keresztül. A Petzi nemcsak egy kamera, aminek az “adását” nézni tudod az okostelefonodon, hanem bele is szólhatsz a telefonodon keresztül, odahívhatod a kutyádat és ha okosan, ügyesen odament akkor egyetlen gombnyomással szórhatsz egy kis jutifalatot is neki. Ezen a linken van róla videó is : Petzi

7. Petcube – kisállatfigyelő kamera

Érkezik a Petcube kisállatfigyelő kamera Európába – Szeptember végén kerül az európai boltok polcaira a 2014-ben „Legjobb Európai Hardver Startup” díjjal jutalmazott Petcube kamera, amely alapjaiban változtatja meg a háziállatok és gazdáik közötti kommunikációt. Az eszköz segítségével az állattartók okostelefonjukon keresztül figyelhetik otthon maradt kedvencüket, sőt beszélhetnek és játszhatnak is velük, bárhol is legyenek a világban. Részletek ITT.

Forrás: kutyadolog.com

 

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...