Saját KB bal
Saját KB jobb

Na, csapassunk srácok, avagy Ada két keréken

Ada az óbecsei menhelyről került a Noé Állatotthon gondozásába. Fiatal, 2014-ben született, fekete színű tacskó keverék szuka kutyus. Elgázolta egy autó, ezért a hátsó lábai bénák. Ilyen állapotban élt az óbecsei menhelyen nagyjából 1 évig, ahol lelkiismeretesen gondoskodtak róla, kapott kerekes kocsit is, melyet nagyon ügyesen használ. Ada gazdit keres.

A Noé Állatotthon azért vette gondozásába, mert hisznek benne, hogy fizioterápiával, masszázzsal, esetleg hidroterápiával sikerül egy kicsit javítani az állapotán – írta az állatotthon Facebook oldalán.

Az első ortopédiai vizsgálaton túl van. A röntgen alátámasztotta, hogy a baleset következtében eltört a 9 és a 10-es csigolyája. Műtét nélkül a csontok spontán gyógyultak, fájdalma nincs. Ortopédiai műtéti megoldás nincs sajnos, de tudja mozgatni a hátsó lábait, némi reflex van, bár tudatos reakció nem váltható ki a fájdalomra. A Noéban azonnal megkezdték a fizioterápiás kezelését, azt remélik, hogy célzott foglalkozással sikerül az idegeket, tudatos agyi irányítás nélkül, emlékeztetni némely funkcióra és ezzel javíthatnak a mozgásán, az életminőségén. 

“Mindettől függetlenül Ada egy igazi bohókás kutya, aki nagyon mozgékony, imád játszani, bohóckodni és mindene a simogatás a kényeztetés. Az egész kutya egy hatalmas életöröm és életigenlés. Csak bele kell nézni a csillogó szép szemibe és rájövünk, hogy érdemes, hogy Ő élni szeretne tűzön vízen át! Rajtunk nem múlik, Ada élni fog és mi mindent megteszünk, hogy ez az élet a lehető legmozgékonyabb legyen. Támogatásotoknak köszönhetően készül az új és modern kerekeskocsija, amivel száguldozhat amerre csak akar.”

Most éppen ideiglenes befogadó csemetéivel nyomják a versenyt:

Abban reménykedik az állatotthon – ahogy mi is-, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis fekete kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja. A Noé Állatotthon a tőle telhető minden támogatást megad majd és egészen biztosak benne, hogy nem fog csalódni, aki örökbefogadja Adát. 

Oltva, chipezve, ivartalanítva adják örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Ada virtuális örökbefogadással támogatható ITT.

További képek Adáról ITT.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok