Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyabarát hétvégével és izgalmas kutyás versenyekkel vár az Allee!

Kedves Gazdik és négylábú barátok! Itt az alkalom, hogy megmutassátok, hogy ti vagytok a legnyerőbb páros! Az Allee június 12-én és 13-án kutyabarát rendezvényekkel vár titeket a bevásárlóközpont melletti Kőrösy sétányon.

2021. június 12-13-án ismét a kutyusoké és a gazdiké az Allee melletti Kőrösy sétány: szombaton 17:00 órától a legstílusosabb két- és négylábú párosoké a reflektorfény, vasárnap pedig vidám ügyességi versenyeken vehetnek részt a vállalkozó kedvű kutyabarátok és kedvenceik.

A kutyás hétvégén a Vizslafotózás csapata ingyenes fotózással várja a négylábúakat, az Allee pedig a agility bemutatóval, díjmenetes szakmai tanácsadással, valamint számos egyéb érdekes programmal és értékes ajándékokkal is készül. Az események műsorvezetője Gömöri András Máté lesz.

A bevásárlóközpont szeretettel vár minden érdeklődőt, kutyusokat, gazdikat, kutyaimádókat, baráti társaságokat, családokat és mindazokat, aki szeretnék összekötni a nyári kuponnapokat egy vidám hétvégi programmal.

Június 12-én az InStyle és az Allee közös, Kutyával a vörös szőnyegen rendezvényén idén négy kategóriában mérettethetik meg magukat a jelentkezők: a legstílusosabb, a legsportosabb és a legcukibb kettősök mellett a legmenőbb örökbefogadott kutyus és gazdája címért lehet a kifutóra lépni. A zsűri által kiválasztott párosok mellett hírességek is felvonulnak majd kedvenceikkel, a tombolával pedig nem csak wellness-hétvégét lehet nyerni, hanem a Kutyával az Emberért Alapítvány munkája is támogatható. A 25 éve alapított szervezet célja, hogy mozgássérülteknek képezzenek ki segítőkutyákat, illetve terápiás kutyákat állítsanak munkába.

Június 13-án kerül sor az V. Allee Ebathlon ügyességi versenyre: délelőtt a junior (1 éves kor alatti), délután pedig a felnőtt (1 éves kor feletti) kutyusok mérhetik össze tudásukat három versenyszámban (akadálypálya, transzporter, önkontroll). Részvételi feltételek és előzetes regisztráció a https://allee.hu/v-allee-ebathlon-verseny oldalon, de még a helyszínen is  lesz lehetsőség az egyes versenyszámokra való jelentkezésre.

allee
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...