Saját KB bal
Saját KB jobb

Hevítőkészülékek a világban

Bár hazánkban jelenleg csak egyféle hevítőkészülék típus érhető el, ettől függetlenül a világban számtalan variáció létezik. Mai cikkünkben összeszedjük, hogy hol és milyen lehetőségek vannak a heat-not-burn technológia használatára. 

Vélhetően egy idő múlva természetesen hazánkba is eljutnak a különböző hevítőkészülék típusok, de egyelőre be kell érnünk az egyetlen elérhető fajtával. Lássuk is, hogy mi vár ránk!

A legnépszerűbb típusok

Az egyik a HiTaste hevítőkészülék, ami bár Kínában készül, de ettől függetlenül egyáltalán nem jellemző rá a silány minőség. Az egyik legnagyobb hevítőkészülék és hevítőrúd gyár található Kína egyik tartományában, így ezeket a készülékeket akár az interneten is megrendelheted. Maga a márka 2010-ben alakult, és azóta van a piacon. Letisztult külsejének hála igazán mutatós darab, arról nem is beszélve, hogy árban pedig jóval a hazai kínálat alatt jár. Talán nem véletlen, hogy annyira szeretik. 

A hazai fogyasztók előtt minden bizonnyal nem ismeretlen a Ccobato márka, hiszen többféle hevítőrudat is ismerhetünk tőlük. A legnépszerűbb termékei a nikotinmentes hevítőrudak, amelyek arra szolgálnak, hogyha valaki nem tud megszabadulni a dohányzás élményétől, de a nikotintól már végleg megválna, akkor arra tökéletes alternatíva. Szintén Kínában gyártott márka, és sajnos egyenlőre Európában egyáltalán nem elérhető és nem is rendelhető, de reméljük a legjobbakat!

A Ploom Tech hevítőkészülékek Japánból származnak, a legnagyobb lefedettséggel rendelkeznek világszerte. Több kontinensen megtalálható az irodájuk, ahol bátran beszerezhető minden hevítőkészülékük. Bár hazánkban még nem elérhetőek, de a környező országokban, mint például Horvátország, Szerbia, Szlovénia, Szlovákia és Ukrajna, már könnyedén megvásárolhatók. 

Még több kedvenc

Hazai viszonylatban és egész Európában a legnépszerűbb hevítőkészülék az iBuddy. Bár ezt is Kínában gyártják, mégis majdnem a legkedveltebb világszerte, amit letisztult kinézetének is köszönhet. Bármikor könnyedén rendelhető hazánkba is és számos környező országba. 

Prémium minőségnek felelnek meg a QOQ gyártó hevítőkészülékei, ami nem meglepő annak fényében, hogy milyen magas elvárásokat támasztanak önmagukkal szemben is. Ezek között a készülékek között megtalálható olyan is, ami kijelzővel rendelkezik, amin minden fontos információ leolvasható.

Hazánkban hamarosan elérhető a Glo hevítőkészülék, mely már világszerte kedvelt és kapható. Bár Japán és Kína a hevítőkészülék gyártás hazája, mégis világszerte ismert és népszerű termékekről van szó, amit szerencsére már bárhova lehet rendelni. Bármelyik eszközt is válaszd, a Finom Füst webáruházban biztosan megtalálod a hozzá kompatibilis hevítőrudakat, legyen szó nikotinosról vagy nikotinmentesről.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...