Saját KB bal
Saját KB jobb

Jótékonysági kutyás fotókiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban

Megnyitotta kapuit A Kutya Ezer Arca fotókiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban. Az eseményt nagy várakozás előzte meg a kutyabarátok körében, több ezer érdeklődő szeretné látni a patinás falak között kiállított szívet melengető vászonképeket. 

Chikán Erika fotográfus és a Vizslabolt.hu közös kiállítása 4 év munkáját és gyűjteményét foglalja magában.  A Vizslabolt.hu és Erika idén készítette el közösen az 5. Nagy Vizslanaptárt, melyet minden évben óriási készülődés és szervezés előz meg.

Szereplőválogatás keretein belül, több száz jelentkezőből választják ki a fotókon szereplő kutyákat, majd egy maratoni stúdiófotózáson készülnek el a kutyaportrék.  Az 5. Nagy Vizslanaptárt különlegesnek álmodták meg, a kutyák ezer és megismételhetetlen arcát állítva fókuszba.

A Nagy Vizslanaptár 2018 fotói és Chikán Erika évek alatt összegyűlt fantasztikus kutya fotói most összeálltak egy olyan gyűjteménnyé, melyet mindenkinek látnia kell.

A 46 vászonképből álló kiállítást a csodálatos Gödöllői Királyi Kastélyban indítják útjára, majd január elején vándorkiállításra indulnak a képek, hogy meghódítsák Eger, Szeged és Pécs városát is, majd Budapestre visszatérve a Futrinka Egyesület részére jótékonysági árverésre kerüljenek. 

A megnyitón Dr. Ujváry Tamás, a Gödöllői Királyi Kastély igazgatója elmondta, hogy nagy szeretettel fogadták be a kiállítást, hiszen a kastély falai között Erzsébet királyné ideje alatt bizony sok kutya élt megbecsült és kiemelt figyelemben.

Ablonczy László, a Cewe Magyarország igazgatója kiemelt fontosságúnak tartja az állat- és természetvédelmet, melyben a Cewe fontos nemzetközi szerepet vállal évek óta. Többek között ezért álltak a kiállítás mellé, mint fő szponzorok.  Felajánlásuk teszi lehetővé, hogy a vászonképek jótékonysági árverésre kerüljenek a kiállítás sorozat végén.

A kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban tekinthető meg nyitva tartási időben 2018. január 5-ig.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...