Megérkezett a Háziállatgps.hu legújabb készüléke

A Háziállatgps.hu legújabb készüléke már elérhető, ami az elmúlt időszakra visszatekintve sok mindenben fejlődött és pozitív irányban változott – jelezte a hazai cég vezetője.

A legszembetűnőbb, hogy digitális kijelzőt kapott, aminek köszönhetően elődjéhez képest azonnal, könnyedén ellenőrizhető az akkumulátor töltöttsége és az adott helyen lévő internetes térerő, ami nagyon lényeges a gyorsaság és a helymeghatározás szempontjából. Kissebb és véknyabb lett és egybe épített a szilikon nyakörvvel, aminek köszönhetően stabilabb a kutyus nyakában és egyáltalán nem zavaró. A készülék vízállósága kicsit gyengült a kijelző miatt, ami annyit jelent, hogy reggeli harmatban vagy esősebb időben probléma nélkül használható, de úszni benne már nem javasolt.

Fejlesztették a készülékben lévő antennát is, ami lényeges szempont a helymeghatározás pontossága miatt. A térképes program iOS és Android rendeszeren elérhető és egy sokkal egyszerűbb felületen keresztül tudjuk a térképen megnézni kedvencünk. Ami szintén változott pozitív irányban, hogy egyszerre jeleníti meg a telefonunk és a gps helyzetét, így azonnal látható milyen távolságra és merre van tőlünk a kutyusunk.

További részletek a Háziállatgps.hu oldalán.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...