Még a Hírességek Csarnokából is menhelyi kutyákat támogatnak

Még a Hírességek Csarnokából is menhelyi kutyákat támogatnak

2016 NOV 02  |  Hírek

A kaliforniai Santa Clara-ban október 29-én, hatan a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdásaink közül hivatalosan is bekerültek a Hírességek Csarnokába (Swimming Hall of Fame), és ezzel a vizes sportágak halhatatlanjai közé. És még ebben a felemelő pillanatban is tudnak árva kutyák sorsával foglalkozni.

Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán. Büszkék vagyunk rátok. Emellett pedig Tombácz Dóra, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai intézetének munkatársa is csodás dolgot vitt véghez, aki jelenleg a Stanford Egyetemen visiting assistant professor-ként dolgozik.

A rendezvény házigazdája Kovács Ági olimpiai bajnok volt és részt vett az egykori szövetségi kapitány, Kemény Dénes is. Természetesen ők is részesei már a Hírességek csarnokának csodálatos sportteljesítményüknek köszönhetően.

Dóra nagyszerű kezdeményezésre szánta el magát: aláíratott egy eredeti San Francisco 49ers, amerikai futball-csapat trikót a hat vízipólós fiúval, Kemény Dénessel és Kovács Ágival. Ezt a pólót Dóra a Vigyél Haza Alapítvány javára ajánlotta fel, amit a szervezet december elején fog árverésre bocsátani. A bevételt természetesen négylábú védenceikre költik majd.

A kezdeményezéshez természetesen a Magyar Vízilabda Szövetség is nevét adja, és segít majd az árverésben isÓvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója így kommentálta a történteket:

„Hálás köszönet Dórának, hogy munkája mellett, még Kaliforniából is gondol ránk! Reméljük, hamarosan személyesen is megismerhetjük.”

 

További menhelyi híreink:

Idén ingyen ivartalanítja a Vigyél Haza Alapítvány az Illatos úton örökbefogadott kutyákat

Egy uber sofőr így népszerűsíti a menhelyi örökbefogadást

Korunk texasi hősei ledobták a ruhát – és milyen jól tették

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: gépnarancs
Vigyél Haza Alapítvány

 

 

 

Hozzászólás