Korunk texasi hősei ledobták a ruhát, és milyen jól tették!

Ricki Beason fotós a lehető legjobb módszert választotta arra, hogy szimpatikus emberek kiálljanak egy szimpatikus ügy mellett. A texasi tűzoltókból, rendőrökből, háborús veteránokból álló csapat a profi modelleket megszégyenítve pózolt a kamera előtt, hogy a fotón szereplő gazdátlan kutyáknak otthont szerezzenek. 

A kezdeményezés olyan jól sikerült, hogy nem csak az elkészült fotókból befolyt összeget fordíthatták menhelyek támogatására, hanem több kutya már a naptár megjelenése előtt gazdára lelt: volt olyan, akit maga a modell vitt haza.

A fotós nem csak az árva kutyákon szeretne segíteni: nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmét azokra az emberekre, akik minden nap életüket kockáztatják embertársaikért, hazájukért. Akik itt járnak közöttünk, vigyáznak ránk és még a védtelen állatok megsegítésére sem sajnálják az időt. Legnagyobb örömünkre.

Szerencsére hazánkban sem idegen, hogy ismert emberek támogassanak jótékony kezdeményezéseket: tavaly a magyar női – és férfi vízilabda csapat kiváló versenyzői álltak modellt gazdára váró kutyákkal. Az elkészült képekkel szerették volna bemutatni, hogy valamennyi állat szép, hűséges és szerethető, mind megérdemelnek egy új otthont. A fotózásról bővebben itt olvashatsz.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: brightside.me
Fotók forrása: © Ricki Beason Rescue Photography
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...