Rosie és kölykei egy árokban éltek, de most boldogabbak, mint valaha

Mindig van remény, még a legreménytelenebbnek tűnő helyzetek is végződhetnek happy end-del. A megható történet akkor kezdődött, amikor a Hope For Paws állatmentőket egy vemhes kóbor kutyához riasztották Los Angelesben.

Eldad Hagar azonnal a kutya segítségére sietett, hogy őt és kölykeit mielőbb biztonságba helyezze. Amikor azonban megtalálta a kóbor kutyát, konstatálta, hogy az már túl van a szülésen. Mivel az újszülötteket sehol nem látta, először az anya bizalmát kellett elnyernie, hogy rátalálhasson a még anyatejen élő kiskutyákra.

Egy órán keresztül sikertelenül próbálta rávenni, hogy elvezesse az alomhoz. Végső kétségbeesésében azonban támadt egy – mint utóbb kiderült – zseniális ötlete: kiskutyák sírásának hangját játszotta le, hogy emlékeztesse Rosie-t arra, mit is keresnek. Az ötlet működött, és a mama egy árokhoz vezette Eldad-ot, ahol kiskutyáit elrejtette. 

Teljes bizalommal volt Eldad iránt, aki a szoptatós anyát és újszülötteit egy közeli menhelyre szállította. Amikor megérkeztek, látni lehetett, Rosie megkönnyebbült, hogy meleg és biztonságos helyre került kis családja.

A történet vége már-már hollywoodi, Rosie és kiskutyái egytől-egyig szerető otthonra leltek, olyan családokhoz kerültek, akik mindennél jobban szeretik őket.

Egy évvel az eset után került sor a családi találkozóra, ahol a szerencsés négylábú família tagjai az őket megmentő állatszerető emberek társaságában találkoztak egymással.  

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: holidogtimes.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...