Saját KB bal
Saját KB jobb

Újdonság Magyarországon a kutyás gazdiknak, ami egyedi, örök és csak a Kedvencükről szól

Pawfinity Tappancsos Egyedi Ékszer – Az örök barátság szimbóluma – Igazi kutyás gazdiként jól tudod, hogy az önzetlen és igaz szeretet, amit Kedvenced nyújt, bizony semmihez nem fogható. 

A szívedben, gondolataidban mindig ott van, akkor is, amikor nem lehetsz vele és nem kétséges, a barátságotok örök. Ennek jelképeként született meg a Pawfinity, amely egy igazán különleges és egyedülálló ékszerként arra hivatott, hogy az örök barátság szimbólumaként Veled legyen nap, mint nap, akkor is, amikor Kedvencedtől távol vagy. 

Miért különleges a Pawfinity ékszer?

Azért, mert teljes mértékben a Kedvenced ihlette. Az előlapon nem egy általános tappancsrajz található, hanem a szeretett kutyád saját tappancslenyomata, amely egyedülálló és ugyanilyen nem található sehol máshol a világon.

Ráadásul az egyedi tappancslenyomat a Kedvenced nevének megjelenítésével még egyedibbé varázsolható.

És ez még nem minden…

Plusz lehetőségként, az ékszer hátlapjára szivecskés QR kód kérhető, amelynek segítségével az örök barát hangja és fényképe is pillanatok alatt bárhol, bármikor megeleveníthető.

Tekintsd meg a nemesacél- és ezüstékszer kínálatot a www.tappancsekszer.hu oldalon és csatlakozz Te is a Pawfinity gazdik táborához!

Érdemes mielőbb lájkolni a tappancsékszer facebook oldalát, hiszen az oldalt júniusban lájkolók között 2 db nemesacél ékszert sorsolnak ki, amelyekre az örök barát tappancslenyomata kerül. 

 

(x)

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...