Saját KB bal
Saját KB jobb

Tisza-tavi kirándulás és négycsillagos élmény – nem csak kétlábúaknak!

A Tisza Balneum Hotel**** a Tisza-tó partján, páratlan természeti környezetben található négycsillagos kutyabarát szálloda. A szállodakomplexumot egy kétemeletes, 51 szobás főépület és 16 különálló, kétszintes tóparti apartmanház alkotja. A szálloda örömmel fogadja a házi kedvenceket is, érkezéskor welcome jutalomfalatokkal, etető- és itatótállal, valamint pihe-puha pléddel kedveskedve nekik.

A szálloda a kényeztető pihenés és aktív kikapcsolódás tökéletes kombinációját kínálja szabadtéri programlehetőségek széles választékával, valamint fedett és kültéri medencékkel, szaunával, wellness és kozmetikai kezelésekkel. A közeli Mancsos Pancsoló kutyabarát strandon a négylábúak is felfrissülhetnek vagy tesztelhetik ügyességüket a mini agility pályán.

balneum

A vadregényes környezet számos izgalmas felfedeznivalót kínál a kutyusoknak és gazdáiknak egyaránt, gyalog- és csónaktúrák széles választékával. A település minden kikötője beengedi a háziállatokat és a legtöbb túravezető is szívesen látja csónakjában a négylábúkat. A kutyás túrázás célállomása lehet akár a Kiskörei Hallépcső, a Hortobágyi Nemzeti Park, a Tiszaigari Arborétum vagy a karcagi Lombkorona sétány. Ha kedvenced kedveli a vízi élővilágot is, a szálloda kenujával útnak indulhattok egy kellemes evezős programra. A horgászat ugyancsak remek közös kikapcsolódás lehet mindkét fél számára. A sportok szerelmeseinek a bringás-kutyás tókerülést és a közös futást javasoljuk. A szállodában van lehetőség kerékpárok bérlésére, melyhez kutyautánfutót is tudnak biztosítani.

balneum

Foglald le szállásodat a Tisza Balneum Hotel****-be és kérd a szálloda kutyabarát szobai bekészítéseit kedvencednek!

https://balneum.hu/oszi-szinkavalkad/

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...