Saját KB bal
Saját KB jobb

Új szintre emelte az állatbarát vendéglátást a hévízi Bonvital

Fedezze fel Hévíz egyedi felnőttbarát szállodáját, ahol Ön mellett a házi kedvence is szívesen látott vendég. A Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel a fürdőváros szívében található, mindössze néhány méterre a világhírű Tófürdőtől. Minden adott tehát, hogy párjával, nem utolsó sorban négylábú társával igazán minőségi időt töltsön együtt.

Amikor belép a Bonvitalba, érezni fogja az állatbarát légkört és a szeretetteljes környezetet. A szállodában 90 exkluzív, elegáns és gondosan berendezett szoba kapott helyet, amelyek kifejezetten arra vannak tervezve, hogy mindenki –  Ön és kiskedvence – igazán komfortosan érezhesse magát. A parkettás szobák biztosítják az állatok számára a könnyű mozgást, míg az etető- és itatótálkák, valamint a finom ennivalók gondoskodnak a kisállatok jóllétéről. Igény esetén még extra fekvőhely is rendelkezésre áll.

Az étkezések során sem kell aggódnia, mert a szálláshely egy kifinomult a’ la carte étteremmel rendelkezik. A Brix Bistróban a gasztronómiai élvezetek új dimenzióját tapasztalhatja meg. Művészi precizitással alkotják meg az ízek harmonikus egyvelegét, hogy páratlan kulináris élményeket nyújtsanak. Gondosan válogatott, mindig friss, szezonális alapanyagokból kreálnak felejthetetlen ízélményt.

A hotel mindemellett nagy hangsúlyt fektet a prevencióra. A professzionális wellness, valamint a gyógyászati részleg szolgáltatásai mellett, a Tófürdő közelsége révén könnyedén hozzáférhet a gyógyvíz jótékony hatásához.

A Bonvital valóban egyedi és teljes körű vendéglátást nyújt, melyben a házi kedvencek is kiemelt figyelmet kapnak. Tegyen ma a holnapért, hogy testi és szellemi egészségét minél tovább megőrizhesse.

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...