Saját KB bal
Saját KB jobb

Négy kóbor kutya őrizte barátja holttestét a forgalmas úton, miután elütötték

Aki látta, alig hitt a szemének. Egy kóbor kutyát elütöttek egy forgalmas úton. A kutyát társai nem hogy nem hagyták egyedül, de mind a négy kóbor kutya felsorakozott halott társuk teste mellett, és egészen addig maradtak, míg valaki elvitte barátjukat. 

Újabb történet a hétköznapi hősökről, hűségről, szeretetről. Az öt kutya egymás után kelt át a forgalmas úton. A legtöbben sikeresen átértek, az egyik kutya azonban már nem volt ilyen szerencsés.

A szemtanúk szerint, miután egyiküket elütötte egy autó– kutyatársai azonnal visszamentek, hozzádörgölőztek, próbálták rávenni, hogy haladjon tovább az útról, a kutyusnak azonban olyan fájdalmai voltak, hogy már nem tudott talpra állni.

A kóbor ebek valószínűleg nem igazán fogták fel, hogy társuk meghalt, így nem tudtak mást tenni: vártak rá. Védve az úton fekvő testét körül állták, és nem mozdultak, hátha mégis feláll egyszer.

Sok felvétel készült közben róluk, látszik, ahogy számos autó elmegy mellettük – némelyik veszélyesen közel, de ők ennek ellenére ott maradtak. A beszámolók alapján a kóbor kutyák csak akkor voltak hajlandók elhagyni a forgalmat, amikor valaki az út egyik oldalára vitte társuk testét.

A videó pár nap alatt rengeteg megosztást kapott, megszámolhatatlan kommenttel, többek között olyanokkal, hogy „bárcsak az emberek jobban hasonlítanának a kutyákra”. Ugyanis, ha a történetet emberi szemmel nézzük, ki mit tett? Az elütött kutyát cserben hagyták, majd sokan levideózták, de a felvételeken egyetlen ember sem látszik, aki megpróbált volna segíteni az elütött, szenvedő állaton.

Pár kóbor kutya volt az, aki saját testével védte a forgalomban szorult, mozdulatlan barátjukat. De hát ők kutyák.

 

Hétköznapi hősök:

Két napig a síneken maradt a hős kutya sérült barátjával, a vonat a fejük felett száguldott el

Egy kutya is segített 2500 gyermek megmentésében a 2. világháborúban

A hétköznapi kutya hősök köztünk járnak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: mirror
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...